Vannak itt olyan kismamák vagy anyukák, akik egyszer sem hánytak?
8 hetes vagyok,és még egyszer sem hánytam. Hányinger az van,de ennyi. Félek, h minden rendben van e. Jövő héten megyek vissza a dokihoz.
Simán beveszem a terhesvitamint is, étvágyam is van. Vannak ételek,amiket már nem tudok megenni,de van olyan,amit előtte nem szerettem,és most már megeszem
( gomba :) )
Jól van ez így nálam?
Köszönöm
Én egyszer sem hánytam, émelyegtem stb. Sőt, ha nem nőne a hasam, nem is tudnám a mai napig sem, hogy terhes vagyok, mert csak a pocak és a babamozgás utal arra, hogy várandós vagyok. Van ez így, ne aggódj ezen!
27 hkm
Egyik terhességemnél sem volt semmi bajom, sem hányás, sem émelygés, sem kívánósság, sem étvágytalanság...
Az egyik egy tök egészséges 1,5 éves, a másikkal most vagyok 28 hetes és szintén minden ok.
Egy 5 éves fiam és egy 1 éves lányom van. Egyiküknél sem hánytam soha. Teljesen egészségesek, normál úton születtek, idôre.
Azt ettem, ami jól esett, az elsô hetekben mindkettônél rengeteg kefírt. :) Émelygés volt, kb. mint egy enyhe gyomorrontásnál. A hasam is ment picit mindkettônél az elején, de ennyi volt. Ja, és szédelgôs is voltam. :)
Elöző vagyok.
Én sem éreztem,h terhes vagyok,még a 16.hétben sem :)
Vettem szívhalgatót azzal hallgatóztam mikor nagyon elbizonytalanodtam.
Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!