Kismamák/Anyukák tudnátok nekem tanácsokat adni? 27hkm
Annyira fáj a hátam hogy már-már kibírhatatlan!Főleg esténként amikor alszok,háton nem sokáig bírok aludni mert zsibbad mindenem.Oldalra fordulok az se jó sokáig.Felkelek 66* mert sehogy se jó!Nyilal és mintha égne azt érzem pontokba.
Napközben meg a derekam szakad le!Mit tanácsoltok mit csináljak hogy jobb legyen?!27 hetes vagyok és ha már most így fáj akkor mi lessz a végéig???!! Eddig 8kg-ot híztam.
Nálam kis ideig volt ilyen az első terhességemnél, ami nagyon jó volt rá, az a kádban/strandon ázás. Illetve hengerpárnával/szopipárnárav aludtam, és sikerült találni egy testhelyzetet ami kényelmes volt.
Gyógyszert nem szedtem rá, és kb. 1 hónapig tartott. Lehet közben megerősödött a gerincem, vagy nem tudom, de utána jobb lett.
Remélem neked is csak átmeneti.
Nekem a torna vált be amikor egy kicsit lazítottam/tom az izmaimat és egy jó szék amin ülök. Illetve nem is szék hanem fitlabdán ülök a munkahelyemen és itthon is. Azóta (kop,kop) nincsenek problémáim.
Nem tudom mennyire vagy aktív de egy kis mozgással hátha lehetne javítani. persze ha nem mozogtál egy kiadós sétával kezdjél és azt csináld végig nehogy baj legyen. Amit viszont szerintem most is megtehetsz, hogy lefekszel a földre vagy valami kemény alapra felhúzód a térdeid, úgy hogy kényelmes legyen, és elkezdesz kőrözni a csípőddel és lazítod az izmaidat. Másik segítség lehet ha a pároddal kicsit megmasíroztat.
Én is kérdeznék az "utolsó"-tól... bocsánat az offért.
Anno én is próbáltam ezt a labdát, nekem nagyon kényelmetlen volt. Direkt nem fújtuk fel teljesen, hogy leérjen a lábam, ha ráülök. Ennek ellenére még jobban fájt tőle a derekam... lehet rosszul csináltam valamit? Te hogy használtad?
Most van a pocakban a tesó, és bár nincs ugyan most derékfájdalmam, örülnék ha tudnám a választ.
Nagyon köszönöm, első (is) voltam
Második válaszoló vagyok a 31 hetes kismama.
A labdához hozzá kell szokni. Mert mivel nem stabil ezért erősíti a mély hátizmokat. Ezért legelején kényelmetlen és mint bármely más gyógyászati segédeszközt használna az ember fokozatosan kell elkezdeni használni. Én 8 órában ülök rajta imádom otthon is ha gép előtt ülök azon teszem. A köztes időben tornázok és futok a két és fél éves lányom után + fekszek.
Én nekem úgy kényelmes, ha keményre felfújatom. Az a lényeg ha ráülsz akkor kényelmesen leérjen a lábad. Megfelelő méretű labdát vettél? Mert a test magassághoz viszonyítva változik a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!