Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, Kismamák! A segítsége...

Anyukák, Kismamák! A segítségetekre lenne szükségem és a tapasztalataitokra? S O S

Figyelt kérdés

Április elején volt meg utoljára a havim, azóta semmi. 1 hete csináltam tesztet, az negatív lett. van már egy 10 hónapos lányom, és előtte pár évvel volt egy missed ab-om. Semmi terhességre utaló jelem nincsen, nem fájnak a melleim, nem vagyok se rosszul,se kívános, tényleg semmi! Néha fáj a méhem, 2 héttel ezelőtt még azt gondoltam, hogy pont hogy meg fog jönni,és azért.

Az lenne a kérdésem,hogy volt úgy valaki,akinek semmi terhességre utaló jele nem volt?

Tudom, az lenne a legegyszerűbb,ha csinálnék még egy tesztet, fogok is,de érdekelne, hogy számíthatok e erre, vagy valami egészen más baj is lehet? Örülnék nagyon egy kis tesónak,de érzelmileg-lelkileg még nem tudom... valahogy nem érzem magam rá késznek. Leírnátok a tapasztalataitokat?

Köszönöm mindenkinek

2013. máj. 24. 06:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem hormon zavar okozta hogy nem jött meg, pedig azt hittem terhes vagyok...

Kaptam rá gyógyszert.

2013. máj. 24. 06:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Nálam a 3 babaánál semmi jele nem volt,se hányinger,se mellfeszülés,se semmi.A másik kettővel már a 6.héttől hánytam stb.De a lányomnál semmi.Igy csak azt hittem megfáztam vagy megkeveredtek a hormonaim,aztán kiderürt,hogy 8 hetes terhes vagyok,ugy,hogy 2 teszt is negatív lett.Azt hittem megbolodulok,mert csak 2 gyereket terveztünk,de most már 3-an vannak szerencsére.
2013. máj. 24. 06:57
 3/12 anonim ***** válasza:
én az első babával voltam így. 2 hetes késés után is negatív lett a teszt, semmi émelygés, hányinger, semmi. A doki erősített meg, hogy baba van :-) de lehet tényleg hormonzavar, vagy, ha szoptatsz még vagy nemrég hagytad abba a szoptatást az is összezavarhat.
2013. máj. 24. 06:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát már négy hónapja nem szoptatok sajnos,és a menzim is 7 hónapja meg van amúgy. 30-35 napos ciklussal. Mindíg is így volt... De most meg... Nem értem... Nem tudom,hogy aggódjak,vagy örüljek? Vagy egyáltalán mit csináljak. El kéne menni dokihoz,tény, de tuti hogy csak hetek múlva tudna fogadni az orvosom, mert mindig telt ház van nála. Vagy mennyek SZTK-ba? A férjem nagyon örülne neki,már mondta,hogy akkor majd bevállal több munkát... mert hát szinte semmit nem kapnék ha most jönne a babó
2013. máj. 24. 07:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Kommentek alapján még van egy szikrányi esélyem . Nekem is hasonlóan negatív lett a teszt semmi túnetem néha szúrkál a méhem és több mint egy hete késik a havim pedig szinte mindig percre pontosan jön sosem volt vele problémám . Ideges vagyok, hogy bajom van-e vagy örülhetek sajnos az orvos még nem tudott fogadni. Neked viszont drukkolok!
2013. máj. 24. 07:12
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Én is nagyon drukkolok Neked! :) Bár nekem soha nem volt percre pontos,mindíg voltak eltérések,de azért ennyi nem... Még az is megfordult a fejemben hogy meg volt már múlt hó végén, vagy nem tudom, mert nemrég elhunyt az édesapám, ami eléggé megvisel (t) és csak nem emlékszem,mert sok mindent kellett intézni,ilyesmi... de hát ennyire hülye csak nem vagyok... :D Vagy a sok idegeskedés miatt nem jön meg? Tényleg nem tudom.

Amúgy császárral szültem,ha most mégis baba van a dologban,nem lesz gond,hogy viszonylag kevés idő telik el?

2013. máj. 24. 07:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Az elején én sem tudtam, hogy terhes vagyok, pedig a férjem megmondta :) Elutaztunk külföldre, ahol ágynak estem 40 fokos lázzal, egyetlen egyszer hánytam - erre mondta a férjem, hogy tuti terhes vagyok - én meg azt, hogy ilyen magas láznál elő szokott fordulni. Meg amúgy is épp akkor jártam a 28 nap körül, a ciklusom meg átlagban 40 napos, így elvetettük az ötletet. (hozzáteszem nagyon akartuk a kistesót, de a betegségem miatt az összes remény arra a hónapra elúszott)

Mikor hazajöttünk esedékes volt egy nődoki látogatás, így csináltam reggel egy tesztet- csak úgy - és pozi lett. A dokihoz nem is mentem aznap, majd csak rá két-három hétre.

Előtte hónapokban mikor a mensit vártam, volt minden bajom, most meg semmit sem éreztem. Ez a fura.

Amúgy lehet az elmondásod alapján baba is, meg lehetnek a hormonok is, ezt a részét jobb megnézetni orvossal, de ne sztk-sal. Inkább várd meg a saját dokidat, addig meg csinálj még egy tesztet.

Mindenki átesik ezen a bizonytalan-lelki-dolgon, még én is aki, nagyon-nagyon akartuk a babát. Ez a része könnyen megoldódik, mert ha kiderül, hogy baba van, akkor a kételyeidet felváltja az öröm :)

2013. máj. 24. 07:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm. Úgy érzem egy leheletnyit kezdek felvillanyozódni,hogy talán baba. :) Holnap reggeli vizeletből csinálok egy tesztet. Vagy már nem kötelező a reggeliből? Mert akkor akár már ma csinálok...
2013. máj. 24. 07:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Én az első tesztemet este csináltam meg, és pozitív lett, pedig még eléggé az elején jártam, szóval nem kötelező a reggeli vizelettel csinálni. :) Annyi, hogy abban a legmagasabb a HcG szint, szóval könnyebben kimutatja, ha van baba. Viszont ha negatív lesz, akkor csinálnék reggel is egyet, biztos ami biztos. Sok sikert, azért majd írd meg, hogy mi lett :)
2013. máj. 24. 08:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Én mindig este csináltam meg a tesztet nem várt után 1 héttel :D és mind a 2szer erős pozitív volt, Clear Blue terhességi tesztet veszek rendszeresen.
2013. máj. 24. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!