Anyukák, Kismamák! A segítségetekre lenne szükségem és a tapasztalataitokra? S O S
Április elején volt meg utoljára a havim, azóta semmi. 1 hete csináltam tesztet, az negatív lett. van már egy 10 hónapos lányom, és előtte pár évvel volt egy missed ab-om. Semmi terhességre utaló jelem nincsen, nem fájnak a melleim, nem vagyok se rosszul,se kívános, tényleg semmi! Néha fáj a méhem, 2 héttel ezelőtt még azt gondoltam, hogy pont hogy meg fog jönni,és azért.
Az lenne a kérdésem,hogy volt úgy valaki,akinek semmi terhességre utaló jele nem volt?
Tudom, az lenne a legegyszerűbb,ha csinálnék még egy tesztet, fogok is,de érdekelne, hogy számíthatok e erre, vagy valami egészen más baj is lehet? Örülnék nagyon egy kis tesónak,de érzelmileg-lelkileg még nem tudom... valahogy nem érzem magam rá késznek. Leírnátok a tapasztalataitokat?
Köszönöm mindenkinek
Nekem hormon zavar okozta hogy nem jött meg, pedig azt hittem terhes vagyok...
Kaptam rá gyógyszert.
Köszönöm szépen! Én is nagyon drukkolok Neked! :) Bár nekem soha nem volt percre pontos,mindíg voltak eltérések,de azért ennyi nem... Még az is megfordult a fejemben hogy meg volt már múlt hó végén, vagy nem tudom, mert nemrég elhunyt az édesapám, ami eléggé megvisel (t) és csak nem emlékszem,mert sok mindent kellett intézni,ilyesmi... de hát ennyire hülye csak nem vagyok... :D Vagy a sok idegeskedés miatt nem jön meg? Tényleg nem tudom.
Amúgy császárral szültem,ha most mégis baba van a dologban,nem lesz gond,hogy viszonylag kevés idő telik el?
Az elején én sem tudtam, hogy terhes vagyok, pedig a férjem megmondta :) Elutaztunk külföldre, ahol ágynak estem 40 fokos lázzal, egyetlen egyszer hánytam - erre mondta a férjem, hogy tuti terhes vagyok - én meg azt, hogy ilyen magas láznál elő szokott fordulni. Meg amúgy is épp akkor jártam a 28 nap körül, a ciklusom meg átlagban 40 napos, így elvetettük az ötletet. (hozzáteszem nagyon akartuk a kistesót, de a betegségem miatt az összes remény arra a hónapra elúszott)
Mikor hazajöttünk esedékes volt egy nődoki látogatás, így csináltam reggel egy tesztet- csak úgy - és pozi lett. A dokihoz nem is mentem aznap, majd csak rá két-három hétre.
Előtte hónapokban mikor a mensit vártam, volt minden bajom, most meg semmit sem éreztem. Ez a fura.
Amúgy lehet az elmondásod alapján baba is, meg lehetnek a hormonok is, ezt a részét jobb megnézetni orvossal, de ne sztk-sal. Inkább várd meg a saját dokidat, addig meg csinálj még egy tesztet.
Mindenki átesik ezen a bizonytalan-lelki-dolgon, még én is aki, nagyon-nagyon akartuk a babát. Ez a része könnyen megoldódik, mert ha kiderül, hogy baba van, akkor a kételyeidet felváltja az öröm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!