Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A véleményetekre és a segítség...

A véleményetekre és a segítségetekre lenne szükségem. (? )

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Januárban lett vége egy 8 hónapos kapcsolatomnak, azóta nincs barátom. Januárban szeretkeztem utoljára az akkori párommal, megszakításos módszerrel. Most már kár rágódni rajta, hogy máshogy kellett volna, hiszen ami megtörtént megtörtént. Szóval a lényeg. Az aktus után 3 hónapig rendes menstruációm volt, 5-6 napig tartott, erős vérzéssel stb. Azonban most már 5 napja késik. A hasam nagyon puffadt, de nagyon laposra bebírom húzni, semmi domborulás nincsen. A melleim fájnak.

Mennyi az esély, hogy a 3 hónap rendes menstruáció után, terhes vagyok?

2013. ápr. 2. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Velem ez történt. Bár elég ritka az ilyen. Mi lesz a babával ha van?
2013. ápr. 2. 18:25
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy mi lesz, ha van, hanem az, hogy van-e.

Több lehetőséged is van:

1. Teszt bármely napszakban kimutatja, vegyél egyet (ajánlom a dm-es X-epilt)

2. Elmész orvoshoz, és csak akkor nem veszi észre, hogy várandós vagy, ha vak.

3. Szerintem nem vagy terhes, csak késik, más okból kifolyólag.

2013. ápr. 2. 18:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Csinálj meg egy tesztet, ki fogja mutatni, ha az vagy. Ez a legegyszerűbb.

Van aki végig menstruál, és van akinek alig látszik ilyenkor még a terhesség, tesztelj, ha nagyon kíváncsi vagy, de ennél is jobb lenne ha elmennél nőgyógyászhoz ez lehet valamilyen betegség tünete is.

Tehát nőgyógyászhoz mindenképpen el kell menned.

2013. ápr. 2. 18:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Icipici esély van csak rá, hogy terhes legyél. A legegyszerűbb, ha tesztelsz. A késést valószínűleg más oknak tudhatod be.
2013. ápr. 2. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes, de csinalj egy tesztet, hogy meggyozodj es megnyugodj!
2013. ápr. 2. 19:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szinte biztos, hogy nem vagy terhes.

A terhesség nem járhat normál menstruációval, mivel ekkor kiürül a méh. Ez vetélést jelent. Akik terhesség alatt is véreznek, ők nem úgy véreznek, az nem menstruáció.

Akinél normál menstruáció után is fennáll a terhesség, annál nagy valószínűséggel méhen kívüli terhességről beszélünk, viszont ez már régen kiderült volna, nem 3 hónaposan.

Ez a késés simán betudható a jelenlegi frontoknak, vagy bármilyen stresszhelyzetnek. A korodból ítélve talán most fogsz érettségizni?

2013. ápr. 2. 20:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves utolsó!

Jövőre fogok érettségizni, mert 5 osztályos iskolában tanulok. Most vagyok 12. osztályos, de 13-ban érettségizünk.

Ha minden igaz, pénteken veszek tesztet, ha gépközelben leszek, megírom az eredményt.

2013. ápr. 3. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Okés, várom az eredményt, de én tényleg biztos vagyok benne. :)

Viszont a teszt jó, meg fog nyugtatni :))

2013. ápr. 3. 20:20
 9/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma akartam megvenni a tesztet, erre reggelre megjött. :)

2013. ápr. 5. 11:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Huhh... ;-) Ezt a megszakitas dolgot felejtsd el!
2013. ápr. 5. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!