A véleményetekre és a segítségetekre lenne szükségem. (? )
18 éves lány vagyok. Januárban lett vége egy 8 hónapos kapcsolatomnak, azóta nincs barátom. Januárban szeretkeztem utoljára az akkori párommal, megszakításos módszerrel. Most már kár rágódni rajta, hogy máshogy kellett volna, hiszen ami megtörtént megtörtént. Szóval a lényeg. Az aktus után 3 hónapig rendes menstruációm volt, 5-6 napig tartott, erős vérzéssel stb. Azonban most már 5 napja késik. A hasam nagyon puffadt, de nagyon laposra bebírom húzni, semmi domborulás nincsen. A melleim fájnak.
Mennyi az esély, hogy a 3 hónap rendes menstruáció után, terhes vagyok?
Nem az a kérdés, hogy mi lesz, ha van, hanem az, hogy van-e.
Több lehetőséged is van:
1. Teszt bármely napszakban kimutatja, vegyél egyet (ajánlom a dm-es X-epilt)
2. Elmész orvoshoz, és csak akkor nem veszi észre, hogy várandós vagy, ha vak.
3. Szerintem nem vagy terhes, csak késik, más okból kifolyólag.
Csinálj meg egy tesztet, ki fogja mutatni, ha az vagy. Ez a legegyszerűbb.
Van aki végig menstruál, és van akinek alig látszik ilyenkor még a terhesség, tesztelj, ha nagyon kíváncsi vagy, de ennél is jobb lenne ha elmennél nőgyógyászhoz ez lehet valamilyen betegség tünete is.
Tehát nőgyógyászhoz mindenképpen el kell menned.
Szia!
Szinte biztos, hogy nem vagy terhes.
A terhesség nem járhat normál menstruációval, mivel ekkor kiürül a méh. Ez vetélést jelent. Akik terhesség alatt is véreznek, ők nem úgy véreznek, az nem menstruáció.
Akinél normál menstruáció után is fennáll a terhesség, annál nagy valószínűséggel méhen kívüli terhességről beszélünk, viszont ez már régen kiderült volna, nem 3 hónaposan.
Ez a késés simán betudható a jelenlegi frontoknak, vagy bármilyen stresszhelyzetnek. A korodból ítélve talán most fogsz érettségizni?
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó!
Jövőre fogok érettségizni, mert 5 osztályos iskolában tanulok. Most vagyok 12. osztályos, de 13-ban érettségizünk.
Ha minden igaz, pénteken veszek tesztet, ha gépközelben leszek, megírom az eredményt.
Okés, várom az eredményt, de én tényleg biztos vagyok benne. :)
Viszont a teszt jó, meg fog nyugtatni :))
Sziasztok!
Ma akartam megvenni a tesztet, erre reggelre megjött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!