Kismamák, anyukák amikor beágyazódott a picitek, milyen volt a beágyazódási vérzésetek?
Figyelt kérdés
reménykedem hogy terhes vagyok, és az aktustól számítva ma vagyok a 11. napon és ma reggel a papíron csak egy tollhegyni pici pirosas folt volt, nektek milyen jellegű volt a beágyazódási vérzés ? milyen tüneteitek jelentkeztek a beágyazódás után ? és mikor kezdődtek el ?2013. jún. 11. 15:14
1/11 anonim válasza:
Semmi tünetem nem volt beágyazódáskor. Se vérzés, se görcs. A terhességi tünetek is csak a 6-7. hét környékén jelentkeztek, de a 10. hétre el is múlt minden.
26 hkm
2/11 anonim válasza:
Nekem beágyazódásos vérzés ugyan nem volt, de a beágyazódás után két héttel félóránként kellett mennem pisilni. Ezt azért tudom ilyen pontosan, mert hetente jártam akkor uh-ra és végignéztük hétről hétre a változást: megvastagodott nyálkahártya, gyűrű, petezsák, szívműködés. Nem magánszorgalomból, csak mert volt egy sövényeltávolító műtétem és egyből terhes lettem -amit nem lett volna szabad. ezért kellett sűrűn járnom uh-ra. Szóval pisi ezerrel - a megnövekedett progeszterontól és nem sokra rá farkaséhség egész nap! A mellemet néha éreztem, de nem túlzottan. Szurkolok!
3/11 anonim válasza:
Kicsit halvány barna folyásom volt.
5/11 anonim válasza:
nem volt se folyás, se vérzés, de a derekam fájt
6/11 anonim válasza:
Nekem nem volt vérzés. Fekvés közbeni köhögéskor éles fájdalmat éreztem többször, 1-2 napig, fel kellett ülnöm köhögéshez, csak úgy bírtam elviselni (épp meg voltam fázva). Visszagondolva ez lehetett az, mert stimmel az időpont is. De egyébként semmit nem éreztem.
7/11 anonim válasza:
Nekem inkább a folyásomnak lett kicsit rózsaszínes beütése 1 napig, és én is éreztem erős nyilallásokat köhögéskor, hirtelen mozdulatokkor. Azt hittem hamarabb meg fog jönni, mert ez nemvárt előtt olyan 5 nappal történt. Én is utólag tulajdonítottam csak ennek jelentőséget. :-)
8/11 anonim válasza:
Nekem sem volt semmilyen verzesem, csak betegnek (lazasnak) ereztem magam, persze nem biztos hogy ez a beagyazodaskor volt, de en 10. Dpo-n csinaltam tesztet, es halvany pozitiv lett delutani pisibol, 2 nap mulva reggeli pisibol pedig mar nagyon eros pozitiv :))
9/11 anonim válasza:
A nem vár napján rámtört a fáradtság, annyira, hogy le kellett feküdnöm. Akkor vettem észre, hogy vérzek. Kb a tamponomnak az egyik oldala lett gyengén véres. Azt hittem menstruálok és nem sikerült a baba. Ezért nem is teszteltem, csak a következő napon, amikor sem éjszaka sem másnap nem volt vérzésem. Én azt gondolom, akkor ágyazódott be a kicsikém.:)
10/11 anonim válasza:
Halvány barna cseppek,amit ha nem fehér bugyi van rajtam sztem észre se veszem... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!