Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti genetikai uh-n...

12. heti genetikai uh-n mindenkivel így viselkednek?

Figyelt kérdés
Ma voltam gentikai uh-n az csak egy dolog volt hogy vittem lemezt és nem írtak rá semmit mondván nem működik a gép ez még nem is lett volna probléma, de amikor a nő azt mondta hogy nem látni rendesen a magzatot meg van egy kis háj a hasán na azon kiakadtam teszem hozzá 170cm, 73 kg, igaz van rajtam egy kis felesleg de amikor az első babám szültem akkor 93 kg indultam neki a terhességnek akkor ezt nem tette szóvá, hogy lehet ekkora bunkó egy nő? Erre a végén odaadja a csekket hogy ezt fizessem be mert nem lehetett rendesen látni az adatokat szeritne minden rendbe de a kombinált tesztet csináltassam meg...na ez a pont volt az i-n akkor mondtam neki hogy nem szeretném megcsináltatni, erre még bunkóbb volt azt mondta hogy akkor minek magának a gyerek ha nem képes rákölteni 9 ezret.
2013. jún. 4. 12:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem megterhelő ha a gyerekemről van szó akkor meg végképp nem, de ez a hozzáállás amit csinálnak nagyon nem tetszik, persze ha rendesen mondta volna akkor minden "sértődés" nálkül rohanok befizetni a csekket és csináltatni a vizsgálatot de ez amit megengednek maguknak.
2013. jún. 4. 14:36
 22/27 anonim ***** válasza:
TÉnyleg felháborító. Ha valaki orvoslásra adta a fejét, a minimum elvárás a szakmaiság mellett az emberség. Én azt ajánlom neked, hogy keress fel magándokit. Pl. az Istenhegyi Géndiagnosztikán profi gépekkel, profi szakemberek dolgoznak. Uh és kombi teszt 30 ezer ft. Ha nem megterhelő, csináltasd meg a kombi tesztet is. Nem kötelező, de még pontosabb adatokat kapsz arról, hogy mennyi az esélyed ne ajd Isten beteg babára.
2013. jún. 4. 14:47
 23/27 anonim ***** válasza:

A kombinált teszt nem kötelező, max. csak ajánlják, főleg a 35 év feletti kismamáknál.

A kötelező uh-kat úgy időzítjük a fogadott dokimmal, hogy épp ő legyen ott a kórházban. Egyébiránt minden vizsgálat miatt a magánrendelőjébe megyek. Persze, egy babát váró családnak minden fillér számít, de úgy vagyok vele, hogy soha nem bocsájtanám meg magamnak, ha valami gond lenne és számomra az is fontos, hogy ugyanaz a doki foglalkozzon velem mindig!

2013. jún. 4. 15:04
 24/27 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg ajánlott a kombinált teszt, még ha fizetni is kell érte, és nem kor függő! Nem véletlen, hogy manapság már a fiatalok szülik a down-kóros babák nagyrészért, mert uygebár az idősebb korosztályt jobban szűrik, mert már benne van a köztudatban, hogy a kor előrehaladtával növekszik a genetikai betegségek előfordulásának kockázata. És pont a fiatalok, akik bíznak abban, hogy az uh nem mutatott rendellenességet...nah, ők szülik a beteg babákat... Mert egy uh nem garancia semmire, sőt, még a kombinált teszt sem, de az azért már jóval nagyobb biztonságot ad, mint egy sima uh!

De ettől persze dönthetsz úgy, hogy kihagyod...

2013. jún. 4. 15:47
 25/27 anonim ***** válasza:
Én sem végeztettem el a kombináltat, az uh-án mindent rendben találtak, azért nem. De ha esetleg a dokim nem lett volna biztos a dolgában megcsináltatom. Mi az hogy alap ? mindenki törődjön a saját dolgával , gyerekével, ne a máséval. kit érdekel hogy más megcsináltatja vagy sem. amúgy sem ez volt a kérdés.Ez azoknak szól akik túl okosnak hiszik magukat! sajnálom hogy így bánt veled a bunkó orvos. menj el másikhoz én is ezt ajánlom.
2013. jún. 4. 16:30
 26/27 A kérdező kommentje:
Igazából azért sem szeretném még megcsináltatni a kombinát tesztet mert az adatok rendben vannak 1.8 tarkóredő, orrcsontot nem is nézett a doki, szíve is szépen ritmusosan dobogott, nem volt olyan nagyon nagyon gyors mint a lányomnál de szeritnem ez nem ad okot az aggodalomra, elmegyek egy másik orvoshoz és megcsináltatom ott is a vizsgálatot. Ha ő úgy látja hogy kell akkor persze jöhet a kombinált teszt, engem ez a lekezelés ami zavar és még mindig kicsit ideges vagyok azok miatt ami történt, tudom hogy nekik az a dolguk hogy biztosra menjenek és látszott a dokin hogy minden rendben odabent de azért nem hiszem hogy így kellett volna hogy a kezembe löki a csekket, és a gépbe is beírta hogy kombinált tesztre küldve, ha legközelebb megyek uh-ra akkor nem fogják kérni a papírt? mert a másik dokival megnézetem a picim hisz nagyon fontos hogy tényleg rendesen fejlődjön, de látszott az is hogy a gép sem volt teljesen rendben és akkor beszéltek pont a szerelőkkel hogy hozzák neki az új ultrahang gépet, rosszul lehetett küönben látni azon a kivetítőn a babán, nem tudom ő mit látott a monitorján. Mindegy kár is ragozni, elmegyek máshova megvizsgáltatni magam.
2013. jún. 5. 08:02
 27/27 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem a dokival aki 2 éve végezte a terhesgondozást és a szülést vezette le, hozzá fogok menni most is és a Sote II. fogok szülni.
2013. jún. 5. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!