Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti genetikai uh-n...

12. heti genetikai uh-n mindenkivel így viselkednek?

Figyelt kérdés
Ma voltam gentikai uh-n az csak egy dolog volt hogy vittem lemezt és nem írtak rá semmit mondván nem működik a gép ez még nem is lett volna probléma, de amikor a nő azt mondta hogy nem látni rendesen a magzatot meg van egy kis háj a hasán na azon kiakadtam teszem hozzá 170cm, 73 kg, igaz van rajtam egy kis felesleg de amikor az első babám szültem akkor 93 kg indultam neki a terhességnek akkor ezt nem tette szóvá, hogy lehet ekkora bunkó egy nő? Erre a végén odaadja a csekket hogy ezt fizessem be mert nem lehetett rendesen látni az adatokat szeritne minden rendbe de a kombinált tesztet csináltassam meg...na ez a pont volt az i-n akkor mondtam neki hogy nem szeretném megcsináltatni, erre még bunkóbb volt azt mondta hogy akkor minek magának a gyerek ha nem képes rákölteni 9 ezret.
2013. jún. 4. 12:46
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Ja még annyi hogy ez a Szent Margit kórházba történt
2013. jún. 4. 12:47
 2/27 anonim ***** válasza:
Ez borzasztó, miért kell az ember így lealázni?? Azt tudom, hogy mindkét terhességemnél ezek a kötelező uh-ok mindig futószalagosak voltak ami annyit tesz, hogy kérdésekre nem válaszoltak, 2 perc alatt ledarálták az egészet, de hogy így viselkedjenek az emberrel amit írtál hát az felháborító és nagyon sajnálom... :(
2013. jún. 4. 12:57
 3/27 anonim ***** válasza:
9%

Abba nincs semmi sértő ha azt mondják van egy kis háj a hasadon hát istenem, attól valóban kevésbé látható. A kombinált teszte meg mondjuk valóban a minimum lenne amit meg kéne csináltatni nem csak neked mindenkinek.

Persze az utolsót mondatot egy orvos nem engedheti meg magának.

2013. jún. 4. 12:58
 4/27 anonim válasza:
Én jövő héten megyek a 12. heti ultrahangra. Remélem a Bajcsyban nem fognak ilyen embertelenül viselkedni. Sajnálom a rossz élményedet. :(
2013. jún. 4. 13:07
 5/27 Babeli Zurzavar ***** válasza:

utolso! miert is kene a kombinalt tesztet mindenkinek megcsinalni?!

en a 12 hetesen jottem ra, hogy az uzsoki egy nagyon jo korhaz! 20 perc uh, 0 perc varakozas, korrekt asszisztens, korrekt doki!

vagy Te fogtal ki egy parasztot vsgy Neki volt szar napja... vagy a Margit Kh nem tundokol regi fenyeben...

egyenkent miert kellett fizetned?

2013. jún. 4. 13:10
 6/27 anonim ***** válasza:

A magyarázat egyszerű: SZTK!

A kombinált sztem is minimum... de persze így nem közölném ezt senkivel.

2013. jún. 4. 13:12
 7/27 anonim ***** válasza:

na,ezért csináltattam én ezeket magán dokinál(meg mondjuk minden mást is)...A háj,oké,mondja,de szerintem nem mindegy,h hogyan..

A kombinált tesztre pedig az orvosom,aki igen neves és elismert,annyit mondott,hogy szerinte teljesen felesleges,ő is megmondja uh. alapján 80-85%-os pontossággal nekem,ha bármi rendellenességre utalót lát,ha szükséges,elég onnan továbbmenni...(a teszt is ennyire megbízható..)

2013. jún. 4. 13:12
 8/27 anonim ***** válasza:

Nem viselkednek így, bunkó orvost fogtál ki :-(.

Én sztk-ba jártam terhesgondozásra és a nőgyógyász csinálta a uh-okat is, akihez az elejétől jártam. A kötelező uh-ok kb. 20 percesek voltak, minden alkalommal megnézte a picit uh-val, azok 5-10 percesek voltak.

2013. jún. 4. 13:26
 9/27 anonim ***** válasza:
Mert az egy alapvizsgálat mamár az uh-n nagyon sokszor nem derül ki a baj.
2013. jún. 4. 13:28
 10/27 anonim ***** válasza:

Ez ez vadparaszt orvos volt.

Akármit is gondol a kismamáról és a tesztekről, azt tartsa meg magának.

Nálunk úgy van, hogy a kötelező uh-kat (12, 18, 30, 36 hetes) azt a kórházban kell csináltatni, akárhová is jársz orvoshoz magánba. Én is nagyon féltem ezektől, mert a kórházunkban dolgozik egy-két olyan orvos, akinek a kezei közé még patkányt sem adnék, nemhogy embert, kismamát. Szerencsémre normális, jókedvű orvost fogtam ki a 12 hetes uh-n. Kedves volt, elmondta mit lát, és kérdezhettem is. a 18 hetesen meg pont az én fogadott orvosom volt.

2013. jún. 4. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!