Másnak is viselkednek így az anyósáék?
Nálunk míg nem jött a baba, azt mondták, hogy eddig mindenkinek lánya van, hátha nekünk fiunk lesz. Aztán mikor kiderült, hogy kisfiú, akkor azt mondták, hogy miért nem lány lett.
Én attól kapok frászt, amikor azt mondják, hogy nem lesz meg hamarabb? A terhesség elején volt 2 fenyegető vetélésem, ezek után rossz hallanom, hogy korábban szülessen meg, Isten ments, hogy koraszülött legyen.
28 hetes
Engem mindig azzal idegesít az anyósom, hogy legyen szép nagy baba! Itt olyan kb. 4 kg-os gyerekre gondol. PErsze arra nem gondol, hogy meg is kell szülni. Mindig a hasam vizslatja, hogy mekkora.
Hála az Égnek eddig úgy számolták, hogy kicsi a babánk:-)))
(28 hetes)
Szóval ne vedd fel a piszálódásukat! HA megszületik, majd úgyis ő lesz a szemük fénye, majd meglásd!
:) Mondd meg anyósodnak, hogy átgondoltátok, és ott a kórházban cseréltek egy olyan családdal, akiknek a nagyszülei kisfiút szerettek volna... Így minden nagyszülő jól jár. Ezt ha lehet fa pofával... és ezek után azt lehet mondani, hogy akkor most itt befejeztük a témát, reméled többet nem kerül szóba.
Nekünk a nagyszülők (anyósék) fiút szeretnének, de szerintem ha hasonló módon reagálnának vagy tennének megjegyzést férjem igencsak helyretenné őket.
Ne húzd fel magad, kerüld őket messze el ha teheted.
Nálunk édesanyám szom,orúan konstatálta, hogy a bátyámnak nem lánya lesz, hanem fia. Amikor megszületett még akkor sem tudott igazán örülni. Most a szeme fénye, annak ellenére, hgoy az áhitott kisasszony is megérkezett azóta.
Szerintem ne görcsölj rajta, talán az érzékenységed az állapotodnak is betudható!
Szia!
A húgom anyósa is lányt várt a fiúk helyett. Neki is lány "kellett" volna.Nem igazán törődik a fiúkkal, és állandóan megjegyzi, hogy majd a másik fiának biztos lánya lesz!
A húgom egy "jobb"pillanatában kiosztotta. Azóta még annyit sem beszélnek, mint addig.
A húgom és a férje nem bánja, a gyerekek meg nem is keresik a nagyanyjukat, hozzáteszem egymás mellett laknak, de nem járnak át hozzá. Pedig nincsenek tiltva Tőle.
Az is igaz, hogy ebben a témában is a férje a húgom mellé állt:)
Remélem a párod is észreveszi, hogy mennyire bánt ez téged és melléd fog állni.
Nekem lányaim vannak, de anyóst, apóst nem érdekli. Anyósom lassan 1 éve nem látta Őket, após pedig a kicsit egyáltalán nem ismeri:(
Boldog babavárást:) Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!