Másnak is viselkednek így az anyósáék?
hű, nálunk a nevén voltak kiakadva. Sebestyénnek fogják hívni. Anyukám azt kérdezte, hogy miért nem adjuk mellé legalább még az apja nevét (László), hogy legyen miből válogasson, ha nagy lesz, anyósom meg a páromtól kérdezi meg időről-időre, hogy nem gondoltuk-e meg magunkat.
Pechjük van, a fiunk Sebestyén lesz és nem lesz két keresztneve :)
Szegénykém. Mondd meg, hogy Te meg fiút vártál és hál'Istennek hogy fiú lesz és szerencse hogy ezt nem ő dönti el. Amúgy tedd hozzá, hogy Nektek (mint mindenkinek) a legfontosabb, hogy egészséges legyen!
Sok boldogságot!
7 hetes kislány anyukája
Szia.
Nama is ez van....annyi a kulonbseg, hogy a ferjem csaladjaban csak fiuk vannak es ok fiut is vartak.....de egy tudneri orokmozgi hercegno van a pocimban (hozza teszem en kiskoromtol kislanyt szeretnek).
El kezdtek piszkalni a ferjem, hogy hogy tehette ezt veluk...aztan jottem en, hogy az en hibam mert a mi csaladunkban csak lanyok vannak.
En meg kozoltem veluk, hogy akkor nem kell ugy venni mintha lennenk (se az egyetlen pici fiuk es a 'szegyelni valo"lanyunoka sem pedig en)
Ugy is kulfoldon elunk...nem megyunk latogatoba stb es ok se jojjenek....akkor lefagyott a mosoly a fejukrol es mentegetoztek, hogy ok csak vicceltek.
En nem annak vettem.
Akar hanyszor adnak valami hulye tanacsot (adjak palinkas kenyeret a pici lanyomnak ha nagyon sir :(stb) kozlom, ha ok igy nevelnek gyereket akkor nem fogjak sokat latni az unokat.Akkor rogton tudnak normalisan viselkedni.
Evekig hagytam, hogy piszkaljanak.Tudom nem helyes....de belem torolheti a labat, de a LANYOMBA SOHA SOHA DE SOHA.
Remelem felfogjak, mert sok atsirt ejszakaja lesz kedves anyos pajtinak, ha nem ugy viselkedik ahogy kene.
Atvettem az iranyitast :)
Ne hagyd magad!!Ha kicsit is varjak az unokat, akkor ezzel sok mindent elerhetsz.
Csak az kell, hogy a ferjed melled alljon (vagy ne szoljon bele ebbe a harcba....nalunk ez tortent).
Kitartast es boldog baba varast
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!