Tudtatok orvost fogadni? Hogy viselkednek azzal a kismamával, aki nem teheti meg, hogy orvost fogadjon?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 13:32
1/9 anonim válasza:
Szerintem az is baj ha fogad az ember orvost és az is ha nem, én fogadtam és a fogadott dokimmal nincs is gond de már ha a kórháza kell bemennem valami miatt teljesen lenézik az embert, mert ha nem kapnak pénzt nincs kedvük dolgozni és normálisan beszélni egy várandós anyukával,
Boldog babvárást,
23 hetes kismama:)
2/9 anonim válasza:
Nekem nem volt fogadott orvosom: terhesgondozásra a körzeti nőgyógyászhoz jártam, és ügyeletesnél szültem. Soha, egy percig nem volt gond ezzel, senki nem tartotta a markát, és mindig normálisan elláttak. Egyébként pécsi vagyok, nyilván nem mindenhol ilyen jó a helyzet, de nekem nem volt negatív élményem.
3/9 anonim válasza:
Sziasztok! Sajnos ez így van ahogy az előttem szóló írta! Én is fogadok! De nem azért mert teli lennénk pénzzel. De így valóban jobban törödnek velünk. NA de már az ellenkezőjét is hallottam.Hiába fogadott bunkók voltak..
23 hetes km
4/9 anonim válasza:
Utsó vagyok.1 válaszolóval egyet értek:)!
5/9 anonim válasza:
Szia! Én Miskolcon szültem és nem volt fogadott dokim. Semmi problémám nem származott belőle sem a 9 hónap alatt,sem pedig a szülésnél,vagy a kórházban tartózkodás alatt.
6/9 anonim válasza:
Fogadtam, s itt jó is fogadni Nyíregyháza, mert amúgy tojnak az emberre legtöbbször...szülinőt is fogadtam...spóroltunk rendesen ezekre de megérte
7/9 anonim válasza:
13:36-os vagyok én is a nyiregyi kórházra ellátásra gondoltam mert itt sajnos az orvosoknak nem a kismama hanem a pénz az első, azért jó, hogy nem mindenhol ilyen a helyzet:)
8/9 anonim válasza:
1 hónap múlva fogok szülni és van fogadott orvosom. Először én sem akartam senkinek sem fizetni, de terhességem elején be kellett mennem az ügyeletre, mert véreztem egy kicsit. 3óra várakozás után fogadott az ügyeletes orvos, mert addig a magán betegeit (!!!) ultrahangozta. Ahelyett, hogy rendesen megvizsgált volna, az vol a legnagyobb problémája, hogy milyen későn fog vacsorázni az olyanok miatt, mint én!!! Hát a döbbenettől hirtelen szóhoz sem jutottam. Másnap az volt az első dolgom, hogy kerestem egy normális orvost. Igaz ugyan, hogy fizetni kell neki, de legalább teljesen biztonságban érzem magunkat.
9/9 anonim válasza:
Szia! Nekem volt fogadott orvosom, de éppen szabadságon volt, amikor szültem, mert a babám 1,5 héttel korábban jött. Így az ügyeletesnél szültem. Nekem nagyon jó véleményem alakult ki a dokiról is és a szülésznőről is (ő se volt fogadott). Mindketten nagyon rendesek, segítőkészek és emberségesek voltak velem. A szobatársaim is ügyeletesnél szültek, ők is csak dicsérték a dokikat. Mindkettőhöz naponta többször is bejárt az az orvos, akinél szültek, pedig nem kaptak pénzt.. Egyébként terhesgondozásra bejártam így is az SZTK-ba, ugyanúgy nem foglalkozott velem se az ottani doki, mint a többi kismamával... (még a sajátjaival se törődött jobban!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!