Kismamik, van ilyen másoknál is, hogy a kispapa egyenes arányban hizik a kismamával?
Figyelt kérdés
Én kb 9-10 kgt szedtem fel eddig a terhesség alatt,és a férjem velem együtt hizik,na persze étvágya is van:-))))
Ő szeretné tudni,hogy ez nálunk egyedi este,vagy esetleg más pároknál is van ez az eggyütt hizás?27+3hetes kismami
2010. febr. 18. 19:37
1/9 anonim válasza:
ez nálunk is így volt. +15 kilóval zártuk a terhességet. :DD
aztán most együtt adtunk le 20-20-at.
szimpátiaterhes volt, esküszöm, a pocakja nőtt neki is. :DDD
noj
2/9 anonim válasza:
Nem egyedi eset! Enyém is velem együtt hízott.
Egyébként van egy ilyen betegség a férfiaknál, hogy együtt terhesek a nőkket, van aki még hányni is szokott, nő a hasa és amikor a nő szül, akkor a férfinak is szülési fájdalmai vannak. Ja és a Dr. House-ban is volt egyszer egy ilyen :D
3/9 anonim válasza:
mi is együtt kerekedtünk/Ünk.már nem sokáig csak az a baj h a fogyikura nem lesz náunk egyszerü mert imádunk enni.én abban bizok h a lányom nem hagy majd:)
4/9 anonim válasza:
Ezt nevezik "szimpátia" terhességnek:)
5/9 anonim válasza:
Nálunk is így volt. Viszont én sovány voltam mindig és le is ment rólam szülés után:-( A férjem túlsúlyos volt és ő nem adta le.
6/9 A kérdező kommentje:
:-))))Hát akkor ez nem egyedi eset:-)))Remélem a nyáron megy majd le belőle,egyikönknek sem hiányoznának majd a plussz kilók.Boldog babavárást illetve Babázást kivánok Nektek!
2010. febr. 18. 21:56
7/9 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Csináltunk is egy fényképet, amin szembe állunk egymással és összeérnek a pocakok. :)
8/9 anonim válasza:
Az én férjemnek ez az egyik "szimpátia" tünete a sok közül.14.hétben vagyunk én még egy dekát sem híztam,ő már három kilót,mondván ő kispapa,kettő helyett kell ennie:-)
9/9 A kérdező kommentje:
Ez aranyos:-))Az én férjemnek is azóta nőtt meg az étvágya,egy tizest biztosan felszedett már Ő is:-)
2010. febr. 19. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!