Szerintetek visszaadja a diplomáját az ilyen ügyeletes orvos, aki így bánik egy kismamával? 38+5 hkm
Szerintem csak fáradt volt- a dokik sokszor elkövetik azt,hogy a saját nyűgüket másokon vezetik le!
Egy orvos sem fogja soha vissza adni a diplomáját!
(akkor e szerint a doki szerint,amikor én lázas voltam 2 hete,akkor nem vehettem volna be lázcsillapítót,mert azzal árthatok a babának?!)
Amúgy meg szerintem, néha egy-egy inekció nem árt annyira a babának,mintha nem tudsz enni,inni,aludni! Vagy csak szerintem ésszerű amit írtam?
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyermekes,27h.km.
Szia!
Nem védeni akarom az orvost, de valahol megértem... mármint, hogy azt mondta, ő nem vállalja a felelősséget - mentőzöm ,jelenleg 37+6 hetes kismami vagyok , s ha engem kihívott volna egy kismama, aki ennyire rosszul van, valószínü inkább azt tanácsolom neki, hogy menjünk be a korházba, ahol az injekció után meg tusják figyelni... persze ezzel nem eztmondom, hogy helyesen cselekedett, mert ő is irányíthatott volna korházba, ill. adhatott volna infúziót, sokszor már az is segít... ha belegondolsz, tényleg őt okolnád ha történne valami a babáddal az injekció után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!