Négygyermekes anyukák! Milyen arányban vannak nálatok a fiúk- lányok?
Nekem van két Kisfiam és egy kislányom(fiú-lány-fiú sorrendben).
Nagyon szeretnénk még egy kislányt(persze a fiúcskának is nagyon- nagyon örülnénk). Mindig is ez volt az álmunk 2 fiú- 2 lány. Mennyivel nehezebb a néggyel, mint hárommal?
Nálunk fiú, lány, fiú, lány a sorrend.A legkisebb 2,5 éves, a nagyok már kamaszok. Így aztán könnyű a dolgom :) A 3 nagy segít, ha kell, néha a kicsit is rájuk bízhatom (nagyon ritkán teszek, hisz nem nekik szültem!). Persze, nálunk meg a nagy korkülönbség okoz néha nehézséget :)))
Sok boldogságot a gyerekeidhez!
Jaj, de jó nektek!
Nálunk kisebb a különbség. A legnagyobb most 9 éves, kislányom 6 és a pici 2.
Nagyon imádom őket, ők töltik ki az életem, egyszerűen imádok velük lenni, velük foglalkozni. Mikor megszületett az első kisfiam rájöttem, hogy ez az én életutam, a gyerekeim...Hihetetlen mennyire kiteljesedtem általuk.
Jó lenne még egy baba, persze sokan néznek kikerekedett szemmel rám emiatt, de ha egyszer ennyire vágyom még egyre...
Bár, ha jobban belegondolok már a harmadik előtt is kaptam hideget- meleget.
A legdurvább az volt, hogy "ha már van egy fiam meg egy lányom, akkor miért szeretnék még egyet"???
Nekem csak egy van, de mi négyen vagyunk testvérek, lány-fiú-lány-fiú. Édesanyám szerint a kettő és a három között van az ugrás, amikor az ember úgy érzi, megszűnik a személyisége. A negyedik már simább ügy szerinte. Nálunk a legkisebb és a legnagyobb közt 7 év volt, és mind a négyen nem tervezett terhesség, sőt, alattam pl tablettát szedett anyukám. De persze soha semmiért nem adná, hogy így alakult, pedig az orvosi karrierje úszott ezen.
Ja és úgy neveltek, hogy mind sok gyereket szeretnénk, én hármat, mert már császároztak, így nem lehet négy.
Egy fiam és egy lányom van, a har,adikat várjuk (fiú lesz). Eddig nem voltam biztos benne akarunk e ilyen "sok" gyereket, de most hogy a kicsi összejött, így már nem kérdés.Valószínű még negyedik is lesz remélem kislány:))
Mi is kaptunk hideget meleget, és pont ezt is amit írsz hogy minek még egy ha ellenkező nemű a 2 gyerek (mintha vki csak akkor vállalhatna "legálisan" még egyet ha csak fiai vagy csak lányai vannak addig).
Engem már ez nem érdekel.
Én úgy gondolom 3mal nem lesz nehezebb mint 2vel volt (az én számomra, pszichésen, lelkileg , lefárasztás szempontból.) nagyobb korukban már lehet arról nem tudok nyilatkozni még mivel az enyémeim még kicsik. 6 és 3 évesek.
Egyébként én is úgy gondolom ahogy előttem írták hogy az életem már mindig a gyerekekről fog szólni, én az utolsó leszek a sorban(vagyok) most oly mindegy hogy a harmadik vagy a negyedik után következek, már nem sokat számít:)
És ezt most nem panaszkodva vagy negatívan értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!