Melyik a legjobb babakocsi? Ár-érték arányban is?
baby merc
gyönyörű színválaszték
többfuncióks(kapsz hozzá mózest,sport és hordozót pelustáskát is)
mindenben jó keress rá és totál el vagyok tóle szállva:D (60 körül mozog az ára,ennyiért nem kapsz többunckiósat)
első vagyok
a baba merci amúgy hatalmas is,úgyértem hosszú ezért szimpi nekem is:)
én amúgy az a 80ezreset akarom megvenni, mi is a neve q valami,mindegy de nekem az jobban tetszik valamiért.
Kislánynak a fekete virágos nem lesz rossz szerintetek?
szia!
nekünk a baby merc jött be. sok a választék, és olyan amilyet szerintem minden kismama akar. nagyon szeretem! belinkelem, hogy hol találod! üdv, 20h km
Szia!Én nem szerettem a baby merc-et bár most mindenki azért van megőrölve!De Nekem nagy ,nehéz kocsi!!!!Attól si függ,hogy melyik a legjobb kocsi,hogy mennyit tudsz,akarsz rászánni!!!
Én ilyenre cseréltem!
De ez tényleg attől függ mennyi pénzt akarsz,tudsz rá szánni!
A Jané Slalom Pro ami nekem a legjobban bejött,de az 200 körül van!Így ennél maradtam!Persze sokan modják majd,hogy minek ilyen drága,meg az sem tud többet...
De én úgy vagyok vele,hogy már két olcsóbb kocsival megszívtam,így vettem egy drágábbat,ami befér a kocsinkba,nagyon könnyű,és könnyen lehet vele közlekedni!
Igen az Olimp...sokkal jobban tetszik a kialakítása.
Amúgy tudom,hogy nehéz, 15kg, de Esztergomban élünk a belvárosban és nincsenek alul és felüljárók, ha Budapestre be kell utaznom akkor pedig majd csak segít valaki.Nagy a pofám, leállítok bárkit,hogy segítsen cipelni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!