Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a legjobb babakocsi?...

Melyik a legjobb babakocsi? Ár-érték arányban is?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

baby merc

gyönyörű színválaszték

többfuncióks(kapsz hozzá mózest,sport és hordozót pelustáskát is)

mindenben jó keress rá és totál el vagyok tóle szállva:D (60 körül mozog az ára,ennyiért nem kapsz többunckiósat)

2010. ápr. 27. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a Baby Merc kocsik tetszenek és ilyet is fogunk venni!Baby Merc Agat Lux garnítúrát fogunk rendelni+Kérünk hozzá bolygókerekeket!Még nézegettem az Espiro Vector Air kocsit is,de túl kicsinek találtam!A baby merc kocsiba télen is kényelmesen elfog férni!Júniusba szülök!:)31 hetes kismama
2010. ápr. 27. 14:40
 3/11 anonim ***** válasza:

első vagyok

a baba merci amúgy hatalmas is,úgyértem hosszú ezért szimpi nekem is:)

én amúgy az a 80ezreset akarom megvenni, mi is a neve q valami,mindegy de nekem az jobban tetszik valamiért.

Kislánynak a fekete virágos nem lesz rossz szerintetek?

2010. ápr. 27. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia!2.vagyok!Te az olimpot szeretnéd!Ilyen van a barátnőmnek nagyon jóóóóó!Neki kisfia van és grafit-banán színű!A végén lehet,hogy én is ezt a garnítúrát fogom rendelni mivel,hogy mi kérünk bolygókerekeket így csak 6 ezerrel lenne több az olimp!Hmm...még nem tudom!:)A fekete-virágos nekem is nagyon tetszik,de mivel júniusba szülök félek,hogy nagyon melege lesz benne,így mi a szürke-rózsaszín vagy grafit-rózsaszinnél maradtunk!:)
2010. ápr. 27. 15:01
 5/11 anonim ***** válasza:

szia!

nekünk a baby merc jött be. sok a választék, és olyan amilyet szerintem minden kismama akar. nagyon szeretem! belinkelem, hogy hol találod! üdv, 20h km

2010. ápr. 27. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

[link]

bocsi ez lemaradt!!!

2010. ápr. 27. 15:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!Én nem szerettem a baby merc-et bár most mindenki azért van megőrölve!De Nekem nagy ,nehéz kocsi!!!!Attól si függ,hogy melyik a legjobb kocsi,hogy mennyit tudsz,akarsz rászánni!!!

Én ilyenre cseréltem!

[link]

De ez tényleg attől függ mennyi pénzt akarsz,tudsz rá szánni!

A Jané Slalom Pro ami nekem a legjobban bejött,de az 200 körül van!Így ennél maradtam!Persze sokan modják majd,hogy minek ilyen drága,meg az sem tud többet...

De én úgy vagyok vele,hogy már két olcsóbb kocsival megszívtam,így vettem egy drágábbat,ami befér a kocsinkba,nagyon könnyű,és könnyen lehet vele közlekedni!

2010. ápr. 27. 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen az Olimp...sokkal jobban tetszik a kialakítása.

Amúgy tudom,hogy nehéz, 15kg, de Esztergomban élünk a belvárosban és nincsenek alul és felüljárók, ha Budapestre be kell utaznom akkor pedig majd csak segít valaki.Nagy a pofám, leállítok bárkit,hogy segítsen cipelni:)

2010. ápr. 27. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi Kunert-et vettünk. Ugyan az mint a Baby Merc, ugyan azokat a felszereléseket adja hozzá, csak nem lehet bolygókerékkel rendelni. Árban viszont kevesebb. Ha gondolod nézd meg. [link]
2010. ápr. 27. 18:12
 10/11 anonim ***** válasza:
baby mer agat lux van nekünk is.én nem garnitúrában vettem mert hordozónk van.és fix kerékkel mert utálom a bolygókereket.így került 44000 ft-ba.van hozzá mózes,esővédő,szúnyogháló,pelenkázó,pelenkázótáska.
2010. ápr. 27. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!