Melyik az a babakocsi ami megfelel nekem? Melyik a legjobb? (Nyáron fog születni)
Olyan kocsit keresek amit születéstöl lehet használni,ami könnyü,könnyü összehajtani,állitható egyik oldalrol a másikra,van hozzá biztonsági ülés is.Hol tudok ilyet venni?Mennyi körül van?
Melyik a legjobb cumis üveg,cumi?
ha olcsóbbat keresel, akkor a teszveszen rengeteg van, igaz használtak, de hibátlanok is vannak, és félpénzért. Nézz ott szét, és majd meglátod.
Cumiból nekünk a Baby Nova volt, és üvegből is azt szoktam, gyógyszertárban szoktam venni.
De van 1001 fajta, sztem a célnak mind megfelel. Mondjuk ezeket a 3-400 Ft-os üvegeket nem próbáltam...
2 gyerekes
Babakocsiból amit ne vegyél: Pierre Cardin, Touragoo olcsóbb modellek, BBY, Top raider, mert ezek nagyon hamar tönkre mennek. Olcsóbb kategóriából jó a Bergon,Peg perego aria hordozóval, Graco, de abból sem a Mirage,mert nagyon gyenge.
Cumit ne vegyél előre mert nem is biztos, hogy fog kelleni, nekünk sem volt,sem cumi, sem cumisüveg.
Jó babázást!
Szia!
Tök jol néz ki a Titi Triton!!!!Hol lehet megvenni videken?Miskolc?Neked milyen rédota van meg?Birja a gyürödést?
Köszi mindenkienk a váalaszokat!
Szia!
Harmadik vagyok.
A Tégel-ben van ahogy mész ki a Metró felé bal oldalt,azt hiszem az opel szalon után!
Megnéztem a Tégelt de nem találtam!!!!:-(
Marmint miskolcon!Vagy nincs minden a neten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!