Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik az a babakocsi ami...

Melyik az a babakocsi ami megfelel nekem? Melyik a legjobb? (Nyáron fog születni)

Figyelt kérdés

Olyan kocsit keresek amit születéstöl lehet használni,ami könnyü,könnyü összehajtani,állitható egyik oldalrol a másikra,van hozzá biztonsági ülés is.Hol tudok ilyet venni?Mennyi körül van?

Melyik a legjobb cumis üveg,cumi?

2009. jan. 11. 13:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ha olcsóbbat keresel, akkor a teszveszen rengeteg van, igaz használtak, de hibátlanok is vannak, és félpénzért. Nézz ott szét, és majd meglátod.

Cumiból nekünk a Baby Nova volt, és üvegből is azt szoktam, gyógyszertárban szoktam venni.

De van 1001 fajta, sztem a célnak mind megfelel. Mondjuk ezeket a 3-400 Ft-os üvegeket nem próbáltam...

2 gyerekes

2009. jan. 11. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Babakocsiban nem tudok segíteni,a mienk Graco,hordozóval,textil mózessal,lábzsákkal.De nem átfordítható,nehéz,és 100000 ft volt.Én imádom,mert minden kritériumnak megfelel,amit mi akartunk.Azért nézd meg a Brendon oldalán,nagyon sok féle van,leírással.Aztán keresgélj,h hol olcsóbb.Mi üvegből Aventet használunk,és maximálisan elégedett vagyok.8 hós a pici fiú,de még nem kellett lecserélni az üvegeket,jól bírják a strapát.A cumink Chicco,fogszabályzós,latex.Mást nem fogadott el(a szilikon túl kemény volt).2 gyerekes anyuka
2009. jan. 11. 14:05
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Babakocsiból amit ne vegyél: Pierre Cardin, Touragoo olcsóbb modellek, BBY, Top raider, mert ezek nagyon hamar tönkre mennek. Olcsóbb kategóriából jó a Bergon,Peg perego aria hordozóval, Graco, de abból sem a Mirage,mert nagyon gyenge.

Cumit ne vegyél előre mert nem is biztos, hogy fog kelleni, nekünk sem volt,sem cumi, sem cumisüveg.

Jó babázást!

2009. jan. 11. 14:30
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

első voltam, remélem tudtam segíteni.

2009. jan. 11. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Én beleszerettem egy Titi Triton nevű járgányban,most akciósan 58e ft,keress rá a neten! megéri,van egy bolt az üllői úton ahol forgalmazzák,itt érdeklődtem róla és pozitív jelzéseket kaptam! 3in1 szóval 1 váz és hordozót a sportrészt és a mózeskosár rész cserélgetheted rajta! Ha megnézted,kiváncsi vagyok a véleményedre! :) Szióka! Ada.
2009. jan. 11. 16:40
 6/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Tök jol néz ki a Titi Triton!!!!Hol lehet megvenni videken?Miskolc?Neked milyen rédota van meg?Birja a gyürödést?

Köszi mindenkienk a váalaszokat!

2009. jan. 11. 17:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak neten lehet venni?Miskolcon egy boltban sem találok!
2009. jan. 11. 17:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Harmadik vagyok.

A Tégel-ben van ahogy mész ki a Metró felé bal oldalt,azt hiszem az opel szalon után!

2009. jan. 11. 18:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi!!!!Remélem igen!!!!!!
2009. jan. 11. 18:27
 10/12 A kérdező kommentje:

Megnéztem a Tégelt de nem találtam!!!!:-(

Marmint miskolcon!Vagy nincs minden a neten?

2009. jan. 11. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!