Csaszar utan ugyanugy viselkednek a picik mint a normal szulesnel vagy ahogy hallottam bagyadtabbak esetleg nem sirnak fel rogton?
Én most várom az első babánkat.
A szülésfelkészítőn azt mondták, hogy csaászár esetén két lehetőség van:
1. altatással
2. epidurális érzéstelenítéssel (gerincbe)
ALTATÁS esetén azt mondta a szülésznő, hogy előfordul, hogy az altató anyagból valamennyi már átmegy a baba szervezetébe, ezért nem olyan élénk, amikor kiemelik, esetleg nem sír fel, ébresztgetni kell, mert bealszik.
EPIDURÁLIS érzéstelenítés esetén ez a helyzet nem valószínű, hogy bekövetkezik.
egy 36 hetes kismama
Nem tudom, hogy hogyan kellett volna viselkednie sima szülésnél, de szerintem teljesen normálisan viselkedett a lányom. :)
Ahhoz képest, hogy 18 óra vajúdás után császároztak szívhang és egyéb problémák miatt, 9/10 lett az Apgar-ja.
Nem hinném, hogy a császár miatt bágyadt a baba. Bár a császár milyenségétől függhet. Mi mindketten keményen dolgoztunk, éppen csak a kitolás hiányzott.
Akinek programozott van, lehet, hogy másként viselkedik a babája, mivel "meglepik", nem magától akar kibújni, lehet, még nem is lenne készen rá (nem testileg értem) az a csöppség.
Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy nem kell emiatt aggódni. Szerintem nincs nagy eltérés császáros és normál módon született babák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!