39. hétbe lépek szerdán, de már nagyon kínlódom. Alig bírok menni, fáj mindenem. Ingerült is vagyok mindenkivel, a lábam is be van dagadva. Mennyi lehet még hátra?
Ez többnyire ilyen, az ember már mindentől szenved. Már csak pár nap, ki fogod bírni :)
Pihenj sokat, amíg lehet!
Szia!
Ilyen tünetekkel akár 1 hét is,de ne aggódj a baba kézbentartása kárpótol a mostani állapotért!Kitartás,ezt nem tudod szabályozni,mert csak jön!
Jó egészséget és könnyű szülést kivánok!
Állandóan pisilni kell, de nem jön csak pár csepp. Nagyon fáj a derekam, és sokszor ha felkelek úgy belenyilal hogy meg kell állnom. Már nagyon szeretnék szülni.
Július 9-re vagyok kiírva.
szia
úgyanígy vagyok ezzel tegnap már sírhatnékom volt úgy fájt a derekam meg nem bírtam menni a hüvelyinyílalásoktól. nagyon fájt mindenem . Én is júl.09-re vagyok kiírva de én már szugerálom hogy jöjjön ki a méhszáj is nyitott. neked zárt vagy nyitott? hol fogsz szülni?
Nekem zárt:-(, bár azt mondják az nem jelent semmit.
Hatvanban fogok szülni.
Annyira szeretnék már túlleni rajta.
Nincs kedvem semmihez, de pihenni sem tudok, mert sehogy nem jó.
Ráadásul a párom nagyon sokat dolgozik, és egyedül vagyok itthon. Tiszta depis vagyok.
10:41
nagyon remélem hamar túl leszük rajta én pesten szülők de Hatanon is gondolkodtam.
kitartás reméljük nemsokára babázhatunk
Igen Hatvani vagyok, de nincs orvosom.
Sokan azt mondták nekem, hogy nem is az orvos lesz ott velem végig, hanem a szülésznő.
Az orvos csak a végén jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!