7 hetes babás vagyok. Sok felé olvastam, hogy ilyenkor még elhalhat a baba úgy, hogy az anya észre sem vesz. Nagyon megijedtem, mert mostanában túl ingerült vagyok. Ugye ettől nem halhat el?
Ne olvass ilyesmit most, tudatosan ki kell hagynod az ilyen kérdések és cikkek olvasását, kis önuralom! :)
Ha nincs barnázás, vérzés, erős görcs, akkor ez olyan, mintha az utcán állandóan azon aggódnál, hogy elüt egy autó.
Igen, elhalhat úgy, hogy tenem veszed észre. Ezt hívják missed abortnak.
De mivel megakadályozni úgysem tudod, jobb, ha nem is gondolsz ilyenekre. Gondolkozz pozitívan, az jót tesz a babának is. Küéöünben is, a nők többsége különösebb katasztrófák nélkül csinálja végig a terhességét, és semmi sem utal rá, hogy te ne tartoznál közéjük.
Velem is volt igy, 10 hetesen megis ott integetett a baboca. Ilyen sztorikat olvass inkabb. Az ingerultsegtol nem lesz a babocanak semmi baja!
Statisztikailag sokkal nagyobb az eselye, hogy minden OK.
(Hameg a felelmed beigazolodott volna, azert elobb-utobb verezni kezdene az ember lanya, kb 1% az esely olyan vetelesre, hogy semmi jel nincs, fajdalom vagy verzes....)
De ezt csak azert irtam, hogy ne izgulj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!