Rossz anya vagyok/leszek, ha nem akarok baba-mama szobába kerülni?
Köszönöm a válaszokat! :)
Annyira örülök, hogy ti is így látjátok.
Le leszek pontozva, de igenis, rossz anya leszel. Ha anyaként neked az a legfontosabb, hogy a saját kényelmed meglegyen és hullára nem érdekel, hogy az a szegény kisbaba legalább akkora traumát él át a születésével, mint te, ráadásul neki nagyon új ez a világ, egyetlen biztonságot adó dolog van számára: te magad és nem is vágyik másra, csak a te karodba és nem adod meg neki, igenis rossz anya vagy. Annyira, hogy az ösztöneid sem működnek! Ugyanis aki valóban anya, az nem is érez fáradtságot, nem akar pihenni, tombolnak benne a hormonok és semmi más nem számít, csak a babáját akarja. Kevés anyát ismerek, aki nem a babájával akart lenni (más eset, ha nincs lehetősége, de itt nem erről van szó), nem is lett valami híres anya egyikből sem.
Nem tudom, akarsz-e szoptatni, de jobb ha tudod, az első pillanattól való igény szerinti szoptatás a legfőbb záloga, hogy később szoptatni tudj. De ez csak egy a sok mindenből.
az első vagyok írtam ,hogy nem leszel rossz anya.amúgy nálunk nem volt külön baba mama szoba aki akarta bevitte aki nem az nem én nem vittem be viszont hajnali egykor hiányzott és elmentem érte.Az utolsónak meg nincs igaza ,ha már anyirra a baba szemszögét nézzük neki is jobb mert legalább megfigyelik őt az első pár éjszaka.(a gyerekorvos mondta)
Amúgy meg így van az életben sosha senki nem ért egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!