Rossz anya lennék? Más is érzett így?
A másodiknál nekem is járt ilyen a bukómban,de erre van egy nagyon jó módszer! "miket gondolok?! Tiszta hülye vagyok,hát persze,hogy ugyan úgy fogom szeretni! Hát persze,hogy 2 gyerkőccel is szuper lesz az élet!"
Nem muszáj ilyeneket beszélni,elég lesz,ha megpillantjátok azt a csöpp kis emberkét ...
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!ű
Üdv:2gyerkőcös,36 hkm.
Szerintem sokan így vannak, én is így lennék, meg már mostanában is gondolkodtam ilyeneken, mi lesz ha szülök egy másik kicsit, és nem tudom annyira szeretni, mint a lányomat.
Bizakodom, h nem fogom megkülönböztetni a gyerekeimet mint minket anyukám annak idején , de most is. Amit a tesóm vesz, bármilyen gagyi,az a vitrinben van,amit tőlem kap, az valahol elrakva a szekrény mélyén, vagy vissza akarja adni...:(
Lehet, h bennem mondjuk ez játszi közre.
2 év van a lányaink közt. Amikor megszületett a 2. lányunk,akkor otthon egy megállapítást tettem: az egyiket azért szeretem,Aki,a másikat azért,Ami. Ezzel Te is így leszel az elején. Később,mikor már nagyobb,akkor meg (ahogy az előttem szóló írta) mind a kettőt máshogy,de egyformán nagyon fogod szeretni,sőt,IMÁDNI! :-D
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2és 4 éves lányok anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!