Minden esetben meg lehet különböztetni a baba első mozgását a bélmozgásoktol? Ezt valahogy az anya tudja és kész? 17 hetes múlottam, de azthiszem még nem éreztem.
nem-nem :) Én gyomor korgésnak éreztem, csak nem volt hangja :D A védőnőm mondta, hogy ez az és valóban, napról napra egyértelműbb lett :) 20. héten már rendesen rúgott, most a 27.hétben már szinte minden mozdulatát érzem :)))
Persze ez a testalkatodtól is függ.
nekem egyértelmű volt. Leültem megpiheni és 3x kopogtatott a hasam jobb oldalán. Utána már odafigyeltem rá és este megint éreztem egy pici csiklandozást. :)
Azóta meg már kirúgja az oldalam is ha olyan kedve van :D
Nekem kb a 18. héten egy-két birizgálást produkált, aztán egy hétig semmi, majd 18+5 hetesen egyértelműen ő volt, de azóta megint nem érzem, csak néha, ha édeset eszem, illetve, ha nem tetszik neki ahogy mozdulok, vagy nyomom véletlenül valamelyik mozdulatommal a hasam, akkor befeszít.
Először olyan volt, mintha belülről simogatta volna egy másodpercre a hasam, utána pöckölt egyet. ez tényleg mindenkinél más.
Szerintem nem. Az elso babamat 18 hetesen ereztem eloszor, de az mar olyan hatarozott es eros rugas volt, hogy tutira erezhettem volna korabban is, mert valoszinuleg egy-ket hettel elotte is mozgott mar olyan erosen, hogy erezheto lehessen. Nem egyik pillanatrol a masikra erosodott akkorat.
Megsem tudtam, hogy elotte erzek magzatmozgast. Szerintem volt, csak mivel nem tudtam, hogy milyen erzes, igy biztosan azt gondoltam, hogy bel-, vagy gyomormozgas.
Nekem az elsővel az első kígyózás volt.Mintha kis kígyó lett volna a hasamban. Csak napokkal később hallottam, hogy ilyen is lehet az első mozgás, akkor tudtam meg, hogy mit is éreztem :)))
Most lágy kaparászás-féle volt 14 hetesn, és egyre határozottabb lett :) De hetekig csak annyit mertem mondani, hogy az hiszem, Ő az :)
Boldog babavárást Neked! Hamarosan -ahogy erősödik a csontozata- már határozottan fogod érezni :)))
Tegnap azt mondtam a páromnak, hogy olyan, mintha egy nagy buborék szaladgálna a bőröm alatt. Azt mondta, majd akkor mondjam neki, hogy érzem a babót, ha magyarul el tudom neki mondani.
Én úgy érzem, meg tudom különböztetni, de persze ez nem biztos. Arra alapozom, hogy ha a beleim mozognak, azokat elég hátul érzem, és valahogy máshogy, szinte szorulnak a beleim is tőle. Ha a babót véle érezni, akkor egészen elől, szinte a hasam bőre alatt érzem a buborékolást. Fent tapad a méhlepényem, lehet, azért érzem így. És igen, néha kikopogtat a hasamon. De sajnos még csak elég ritkán :(
19 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!