Szerintetek is önző vagyok?
Szerintem kisebbségi érzésed van vagy unatkozol otthon, és kreálsz magadnak problémát.
Tudod magad is, hogy senki nem szól meg érte, és gondolom fogsz is kapni ezer millió új ruhát is.
Keress valami elfoglaltságot magadnak az elkövetkezendö hetekre, mert így be fogsz golyózni, utánna meg úgy sem lesz idöd és kedved semmihez sem.
Jajj, dehogy vagy önző, ezt mindenki úgy intézi, ahogy akarja, arra költ, amire szükségesnek látja! Sokan vesznek használt babacuccot annak ellenére, hogy futná újra, ettől nem önzőek, és nem rosszabbak mint bárki más!
Igaz ami igaz, a babaruhákat olyan hamar kinövi a baba az első évben, hogy nem is tud igazán elhasználódni egy-egy minőségi darab. Mi is kaptunk sok használt márkás ruhát, és turis szép darabokat is kapott a Nagyiktól és sokkal tovább bírták, mint a Tescos új ruhák, amiket mi vettünk, pedig nem volt mind ott sem olcsó. Pedig a márkás, használt darabok divatosabbak voltak, így azokat többet is használtuk...
Babakocsit meg ilyeneket ugyan mi újonnan vettünk, de mondjuk Adamo hintát vettem használtan, féláron...de pont úgy nézett ki, mint az új, meg Avent cumisüvegmelegítőt is féláron, az is szinte új volt...
Szóval ne foglalkozz akik megszólnak...majd ő úgy csinálja, ahogy akarja...
Szerintem teljesen jól csinálod. Sokszor a turiban sokkal jobb minőségű ruhák vannak jó áron. A kínai sokszor használhatatlan, ráadásul mindenféle káros festékanyagok vannak benne. Az új meg szinte megfizethetetlen, ráadásul tök gazdaságtalan is, mert hordja pár hétig, és már ki is növi. Mi szinte minden ruhát örököltünk, és sokszor vásárolok bababörzén is, nagyon jó dolgokat lehet találni.
Egyedül cipőt veszek neki újat, meg néha egy-egy ruhadarabot, ha olyat látok.
Ez egyáltalán nem önzőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!