Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mással is volt olyan, hogy az...

Mással is volt olyan, hogy az utolsó hónapokban jött rá, hogy a párja nemigazán lesz alkalmas az apaszerepre? Már csak pár hetem van hátra, de őt nemérdekli semmi csak az önző dolgai (kaja, cigi, számítógép).

Figyelt kérdés
A babának semmit nem vett...idáig mindent kaptunk, nade egy szép kis rugdalózót sem...ha meg én veszek valamit,akkor meg sokat ne költsek meg ilyenek!Ha már most nem segít nekem-mi lesz a babó születése után?Elvagyok keseredve!Ráadásul anyagilag is taccson vagyunk...de másodállást nem vállalna...inkább itthon tesped!Volt-van még valaki ilyen helyzetben?Mit csináljak?
2009. okt. 24. 14:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát ez azért nem semmi!Kellett azért hogy legyen ennek vmi előjele!Mióta vtok együtt?Ahogy írod nem látom, hogy meg tudnátok beszélni a problémákat!Pedig ha meglesz a pici,csak még több lesz!Ha ennyire kilátástalannak érzed a helyzetet,és úgy látod hogy nem lesz alkalmas, akkor talán el kéne dönteted, hogy vele akarsz-e maradni.Mert ez csak rosszabb lesz így, és a pici issza meg a levét.Nem tudtok egy időre külön menni?Szülők, rokonok?
2009. okt. 24. 14:30
 2/17 anonim ***** válasza:

Ha terheseknek a hülyeségeit el kell viselni akkor a férfiakét miért nem? Ők is változnak ha jön a gyerek, mi olyan nagy szemétség azon, hogy ha ők megijednek az eljövendő dolgoktól? Nekik miért kell ugyanolyannak maradni és hallgatni hogy a terhes nő "okkal" sír egész nap mert reggel nem volt a boltban kakaós csiga (perzse nekik van mentésg: a gyerek meg a hormonok)? -.-" Rájuk is hat a dolog és nem biztos hogy a legjobbat hozza ki belőle. Van aki nem superman pasassá változik ha ekkora nyomás van rajta hanem leblokkol. (én is vagyok ilyen néha, ha valami stressz van akkor inkább nem is gondolok rá és halogatom).

Amúgy nem hiszem hogy csak pár hónapja gépezik-cigizik. Ennek biztos volt előjele, csak nem láttad meg és ő sem mutatta ki annyira csak most, ez egy új helyzet.

Mi van ha ő csak spórol? A férfiak máshogy gondolkoznak. Ha annyi ajándékot kaptatok akkor lehet azt hiszi inkább másra költi a pénzt!

Tele van amúgy ilyen kérdésekkel ez az oldal, szóval valószínűleg sok apuka válik ilyenné mielőtt jön a gyerek. És sok anyuka imádja szídni csoportosan itt az oldalon azt ami neki nem tetszik, lehet hogy ez is valami igény a kismamáknál.

És most jön az egyetlen válasz amiért tök felesleges ide írni: BESZÉLD MEG VELE. Mi nem tudjuk ezt megoldani. Beszéld meg vele, mást nem tehetsz, és utána döntsd el, hogy mit teszel a beszélgetés ismeretében. Ennyi varázslat.

2009. okt. 24. 14:45
 3/17 anonim ***** válasza:
szia.hát már csak azért sem egyszerű a helyzet,mert van pici baba,most bennem van azért a kérdés és ki is mondom:nem láttad már hogy ilyen?miért vállalkoztál egy babára?Nagyon nehéz egy picit felnevelni egy párnak is hát még a nélkül.én azért bízok a párodban picit.megmondom őszintén, én arra apellálok hátha ha meg lesz a baba akkor felébred benne némi érzelem,némi felelősség.azért erőltetni kéne ezt a beszélgetést,mond meg neki,hogy igy nehezen juttok egyről a kettőre és neki kell lépni igazából.
2009. okt. 24. 14:48
 4/17 anonim ***** válasza:

Hali

A másodiknak üzenem hogy nem megijedt hanem konkrétan sz@rik arra amit a párja fontosnak tart és aminek már most neki is fontosnak kéne lennie. Megijedni első hónapban szoktak késöbb ez csak közömbösség.

Lehet hülyeség amit írok de én megpróbálnék ráijeszteni és elköltöznék. Mondjuk szülőkhöz... Neked is jó mert megnyugszol egy kicsit. Ő meg észhez tér hogy nem a legjobb módon várja a babátokat!!

2009. okt. 24. 15:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Második vagyok, én csak találgattam, hiszen nem ismerjük őket, ezért mondtam, hogy csak a kérdező tud vele beszélni. Ha eddig nem volt ilyen, mert így szól a kérdés, akkor miért lehet? Eddig miért nem sz.rt rájuk? Szóval mi tényleg csak találgatni tudunk...
2009. okt. 24. 15:45
 6/17 anonim ***** válasza:

a második válaszolóval tökéletesen egyetértek.

az h cigizik meg számítógépezik az még nem azt jelenti h szarik a párjára meg a leendő babájukra.és az h nem vesz semmit a babának?minek ha már kaptatok egy csomó mindent a rokonoktól?ő legalább spórol.te magad írtad h anyagilag taccson vtok.akkor meg?mit akarsz?örülj neki h nem költekezik ész nélkül.még mielőtt leoltanátok:nő vok,11 hetes babás,és az én párom is dohányzik,és számítógépezik.és?ha már egyszer gürizik a melóhelyén h nekünk jobb legyen akkor kikapcsolódásképpen hagy számítógépezzen már kedvére.és akkor a sok okoska adja a tanácsokat h költözz el.figyeld meg ha így folytatod ő fog elköltözni.

2009. okt. 24. 15:55
 7/17 anonim ***** válasza:
3 vagyok.nem szabad dobálózni a költözz el,hagyd ott,sértődj meg jelzőkkel.ez egy kapcsolat,nem egy barátság,és van amit nem szabd figyelmen kívűl hagyni,van egy gyerek is.nem az a megoldás,hogy hagyunk csapott papot,igenis beszélned kell vele,tény,hogy el vagy keseredve,de ezek a dolgok nem most kezdődtek.annak a gyereknek család kell.próbáljátok ezt is figyelembe venni.igaz nem mindenáron,de legalább tenni kéne sok mindent érte.
2009. okt. 24. 16:01
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem dobálózni kell a szavakkal hanem határozottan elköltözni tényleg csak egy kis idöre..A babának is jobb mert nem csak most hanem egy kisgyerek az késöbb is ugyanugy érzi a feszülö ellentéteket.Nem hiszem hogy a kedves apuka spóroláson töri a fejét hisze amint hallhattuk nem érdekli semmi sem ami a babával vagy a párjával kapcsolatos.És ez nem hangulatváltozás szerintem..És gondolom a kérdezö sem vágja a fejéhez hogy hány doboz cigit vett az nap.De fontos lenne persze tudni hogy tényleg csak most az utolsó hetekben utközött ez ki?!
2009. okt. 24. 16:17
 9/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok! negyedik vagyok

Látszik hogy egyikőtök sem került olyan kényszer helyzetbe aminek csak!!! ilyen drasztikus megoldásai vannak. Ha nem "forázzák" le ezt a férfit akkor elöbb utóbb megy is! De így legalább kiderül hogy mennyire harcol meg a családjáért!

2009. okt. 24. 16:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Jajj bocs a másodiknak szól a válaszom! Nem támadni akartam vel! Csak így látom
2009. okt. 24. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!