Mással is volt olyan, hogy az utolsó hónapokban jött rá, hogy a párja nemigazán lesz alkalmas az apaszerepre? Már csak pár hetem van hátra, de őt nemérdekli semmi csak az önző dolgai (kaja, cigi, számítógép).
Ha terheseknek a hülyeségeit el kell viselni akkor a férfiakét miért nem? Ők is változnak ha jön a gyerek, mi olyan nagy szemétség azon, hogy ha ők megijednek az eljövendő dolgoktól? Nekik miért kell ugyanolyannak maradni és hallgatni hogy a terhes nő "okkal" sír egész nap mert reggel nem volt a boltban kakaós csiga (perzse nekik van mentésg: a gyerek meg a hormonok)? -.-" Rájuk is hat a dolog és nem biztos hogy a legjobbat hozza ki belőle. Van aki nem superman pasassá változik ha ekkora nyomás van rajta hanem leblokkol. (én is vagyok ilyen néha, ha valami stressz van akkor inkább nem is gondolok rá és halogatom).
Amúgy nem hiszem hogy csak pár hónapja gépezik-cigizik. Ennek biztos volt előjele, csak nem láttad meg és ő sem mutatta ki annyira csak most, ez egy új helyzet.
Mi van ha ő csak spórol? A férfiak máshogy gondolkoznak. Ha annyi ajándékot kaptatok akkor lehet azt hiszi inkább másra költi a pénzt!
Tele van amúgy ilyen kérdésekkel ez az oldal, szóval valószínűleg sok apuka válik ilyenné mielőtt jön a gyerek. És sok anyuka imádja szídni csoportosan itt az oldalon azt ami neki nem tetszik, lehet hogy ez is valami igény a kismamáknál.
És most jön az egyetlen válasz amiért tök felesleges ide írni: BESZÉLD MEG VELE. Mi nem tudjuk ezt megoldani. Beszéld meg vele, mást nem tehetsz, és utána döntsd el, hogy mit teszel a beszélgetés ismeretében. Ennyi varázslat.
Hali
A másodiknak üzenem hogy nem megijedt hanem konkrétan sz@rik arra amit a párja fontosnak tart és aminek már most neki is fontosnak kéne lennie. Megijedni első hónapban szoktak késöbb ez csak közömbösség.
Lehet hülyeség amit írok de én megpróbálnék ráijeszteni és elköltöznék. Mondjuk szülőkhöz... Neked is jó mert megnyugszol egy kicsit. Ő meg észhez tér hogy nem a legjobb módon várja a babátokat!!
a második válaszolóval tökéletesen egyetértek.
az h cigizik meg számítógépezik az még nem azt jelenti h szarik a párjára meg a leendő babájukra.és az h nem vesz semmit a babának?minek ha már kaptatok egy csomó mindent a rokonoktól?ő legalább spórol.te magad írtad h anyagilag taccson vtok.akkor meg?mit akarsz?örülj neki h nem költekezik ész nélkül.még mielőtt leoltanátok:nő vok,11 hetes babás,és az én párom is dohányzik,és számítógépezik.és?ha már egyszer gürizik a melóhelyén h nekünk jobb legyen akkor kikapcsolódásképpen hagy számítógépezzen már kedvére.és akkor a sok okoska adja a tanácsokat h költözz el.figyeld meg ha így folytatod ő fog elköltözni.
Sziasztok! negyedik vagyok
Látszik hogy egyikőtök sem került olyan kényszer helyzetbe aminek csak!!! ilyen drasztikus megoldásai vannak. Ha nem "forázzák" le ezt a férfit akkor elöbb utóbb megy is! De így legalább kiderül hogy mennyire harcol meg a családjáért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!