Számítógép, hasfalhoz közeli használata árthat a babának?
Leszögezném, hogy én nemigazán hiszek ezekben a dolgokban, de azért érdekelne, hátha buta vok.
Árthat a babának, ha a laptop általában a lábamon van számítógépezéskor, illetve közel a hasamhoz? Tudjátok sugarak, meg ilyesmi...
Minden elektromos kütyünek van kisugárzása, amit egyébként elektro szmognak hivunk. Egyszer kaptam egy pici műszert (mint egy toll), amit mindig magamnál tarthattam, ami villogott, ha valaminek picit is nagyobb volt a kisugárzása.
Gyorsan túl is adtam rajta, mert folyamatosan villogott, és úgy gondoltam, hogy ha már mindenütt korülvesz bennünket ez a bizonyos elektro szmog, legalább ne szembesüljek vele napi 24 órában!
Kérdésedre visszatérve, nem hiszem, hogy ártana, de azt sem, hogy használ. Megértem, hogy úgy kényelmesebb, én a helyedben mégis inkább tenném egy kis asztalra, mint néhány cm-re a babától. Ha a szmog (talán)nem is árt neki, a rezgéseket biztosan átveszi.
Egyébként gratulálok a babához, remélem szép időszakod van!
A mi monitorunk 60 herzes. :) Most csak ez a régi működik. de ez meg a szememnek árt. :)
utolsóval egyetértek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!