Én már a 27-dik hétben tartok. Ilyenkor elvileg már hall a baba ugye. Kipróbáltam, hogy a számítógép hangfalát a hasamhoz rakom és megy a rockzene, nem halkan sztem hallania kéne. De meg se mozdul rá. Ez normális vagy lehet hogy süket lesz?
Persze hallanak de nem úgyan úgy mint mi egy kicsit torzít a magzatvíz, kitudja lehet tetszik neki, nekem például a babazenére meg sem mozdul, de ha felhúzom a forgó zenélő játékot teljesen beindúl, hát majd kiderül mi tetszik neki ha már kinn lesz, ne izgulj, nem kell a hangfalat a pocakodhoz tenni, hallgas vele másfajtazenét is és valamelyikre biztos reagál,
Boldog babavárást,
37 hettes kismama:)
Hát azért a hangfalat nem halk rockzenével nem tenném a hasamhoz...
Nem feltétlenül kell,hogy tetsszen neki.
38 h
Miért lenne idióta. Nem lehet mindenki karótnyelt. Ugyanmár.
Persze hogy aggódik hogy mi van. A másik idióta meg mobilon (teljes hangon) hívta fel a fiát a pocakban hogy mozduljon már végre meg, mert egész délelőtt nem éreztem. És jéééé, meghallotta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!