Most önző vagyok, vagy nem szeretem a babám?
Annyira ki vagyok készülve, 34 hetes vagyok és nem bírom már a terhességet, állandó légzészavar, hajolok jön vissza a kaja(amúgy is ), talpam egész nap fáj ha járok( 9 kg híztam) Úgy érzem magam mindenhol mint egy elefánt a porcelánboltba, mindent leverek, minden helység kicsi.
Az egészet a kisbaba megérkezése előtti szükséges rossznak tartom ez normális?
Sógorom is mondta, hogy gondolja fényképeznek a szüléskor,mert kiváncsi leszek milyen voltam, de ez engem nem érdekel, hogy sápadok, hogy szakadok, hogy tágult ki a puncim, hogy vágják el a köldökzsinórt (sógornőmnek ez mind meg van örökítve és szerintem inkább undorító)
Akkor most rossz anya leszek????
dehogy.
én sem bírom mikor a lila véres nyákos zsinoros trutyi ot virit a képernyővédőn. (egy kollégám tette fel egy hétig könyörögtünk vegye le)
szép a születés de nem mindenki van odáig hogy "ugy" lássák.
Ezt tiszteletben kell tartani.
és nem ettől leszel rossz anya:-)
én egyébként tudom mit akarsz mondani ugyan ilyen vagyok:-) igy éreztem én is a vége felé.
Jaj, dehogy leszel!!!!
Engem sem fog senki lefényképezni, mert nem szeretném.Teljesen együtt érzek veled, nekem is állandó légszomjam van, és ülve alszom már egy hete. Nappal kicsit jobb, mert lefoglalom magam, de éjszaka azért elég nehéz.
Próbálj relaxálni, meg beszélgess a babával, hogy te azért szereted őt attól, hogy ez most rossz érzés neked! Szerintem ez a szenvedés is kell, mert így legalább vágyunk rá, hogy megszülessen. Egyéb esetben jól ellennénk még hónapokig, ha semmi nem fájna! :-))
Ne idegeskedj!Csak nagy a nyomás rajtad!Anno 34 hetesen szörnyülködve olvastam a 37-38 heteseket, hogy mennyire ki vannak készülve, elegük van...Aztán már nekem is elegem volt, se ülni, se feküdni nem tudtam normálisan, hamar fölhúzták a cukrom az otthoniak, stb.Nem ilyenen múlik a rossz anyaság.
Fel a fejjel!
Pihenj, szórakozz, csináld amit szeretsz, mert aztán időd nem lesz ilyenekre pár hónapig.Az enyém ma 9 hós és fogzik már 4 hónapja...:)
Nehezek az utolsó hetek- megértelek. Az ember lánya türelmetlen, ügyetlen (én egy nagy krumplinak neveztem el magam). Ettől azonban lehetsz jó anya!
A gondolattól is frászt kaptam hogy videó, fényképező a szülőszobára. Természetesen a fényképező jöhetett, de szigorúan csak a kisfiamat lehetett fotózni. Párom ezt maximálisan tiszteletben tartotta. Szerintem ettől is lehetsz jó anya!
Számtalan ilyen gondolatod lesz még- de ne hagyd magad!
Aranyosak vagytok, azt hittem rengeteg rosszindulatú választ kapok!
Ma pihiztem sokat és kicsit újratöltődtem. Remélem hamarosan azért megszületik :)
Vigyázzatok magatokra nagyon, boldog babavárást!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!