Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most önző vagyok, vagy nem...

Most önző vagyok, vagy nem szeretem a babám?

Figyelt kérdés

Annyira ki vagyok készülve, 34 hetes vagyok és nem bírom már a terhességet, állandó légzészavar, hajolok jön vissza a kaja(amúgy is ), talpam egész nap fáj ha járok( 9 kg híztam) Úgy érzem magam mindenhol mint egy elefánt a porcelánboltba, mindent leverek, minden helység kicsi.

Az egészet a kisbaba megérkezése előtti szükséges rossznak tartom ez normális?

Sógorom is mondta, hogy gondolja fényképeznek a szüléskor,mert kiváncsi leszek milyen voltam, de ez engem nem érdekel, hogy sápadok, hogy szakadok, hogy tágult ki a puncim, hogy vágják el a köldökzsinórt (sógornőmnek ez mind meg van örökítve és szerintem inkább undorító)

Akkor most rossz anya leszek????

2009. dec. 8. 10:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

dehogy.

én sem bírom mikor a lila véres nyákos zsinoros trutyi ot virit a képernyővédőn. (egy kollégám tette fel egy hétig könyörögtünk vegye le)

szép a születés de nem mindenki van odáig hogy "ugy" lássák.

Ezt tiszteletben kell tartani.

és nem ettől leszel rossz anya:-)

én egyébként tudom mit akarsz mondani ugyan ilyen vagyok:-) igy éreztem én is a vége felé.

2009. dec. 8. 10:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, dehogy leszel!!!!

Engem sem fog senki lefényképezni, mert nem szeretném.Teljesen együtt érzek veled, nekem is állandó légszomjam van, és ülve alszom már egy hete. Nappal kicsit jobb, mert lefoglalom magam, de éjszaka azért elég nehéz.

Próbálj relaxálni, meg beszélgess a babával, hogy te azért szereted őt attól, hogy ez most rossz érzés neked! Szerintem ez a szenvedés is kell, mert így legalább vágyunk rá, hogy megszülessen. Egyéb esetben jól ellennénk még hónapokig, ha semmi nem fájna! :-))

2009. dec. 8. 10:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegeskedj!Csak nagy a nyomás rajtad!Anno 34 hetesen szörnyülködve olvastam a 37-38 heteseket, hogy mennyire ki vannak készülve, elegük van...Aztán már nekem is elegem volt, se ülni, se feküdni nem tudtam normálisan, hamar fölhúzták a cukrom az otthoniak, stb.Nem ilyenen múlik a rossz anyaság.

Fel a fejjel!

Pihenj, szórakozz, csináld amit szeretsz, mert aztán időd nem lesz ilyenekre pár hónapig.Az enyém ma 9 hós és fogzik már 4 hónapja...:)

2009. dec. 8. 10:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Húúú, lelőttem volna a párom, ha fényképezni próbál...
2009. dec. 8. 10:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nehezek az utolsó hetek- megértelek. Az ember lánya türelmetlen, ügyetlen (én egy nagy krumplinak neveztem el magam). Ettől azonban lehetsz jó anya!

A gondolattól is frászt kaptam hogy videó, fényképező a szülőszobára. Természetesen a fényképező jöhetett, de szigorúan csak a kisfiamat lehetett fotózni. Párom ezt maximálisan tiszteletben tartotta. Szerintem ettől is lehetsz jó anya!

Számtalan ilyen gondolatod lesz még- de ne hagyd magad!

2009. dec. 8. 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok.igaz én "csak" 29 hetes vagyok de nagyon várom a végét.többek között azert is mert váratlanul jönnek rám rosszullétek és ezert már rettegek bárhova is elmenni.valsozinu h a vérnyomásom esik le egyik pillanatról a másikra.tudom h ennél vannak rosszabbak de ez akkor is kellemetlen.az én párom nem is mondta h engem szeretne fényképezni csak a lánykánkat sztem tudja h ez egy nő számára nem túl egyszerű dolog.ja amugy én meg bálnának neveztem el magam mert elég alacsony az ágyunk és alig bírok megmozdulni megemelni a fenekem pedig eddig "csak" 8 kg-ot híztam a párom gombocnak hív:)boldog babavárást mindenkinek és kitartást lányok:)
2009. dec. 8. 12:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy "rossz". Nekem is elegem van már, pedig még 2 és fél hónap előttem áll. Ez a második terhességem, az első szép volt és "álomszerű". Most pedig azt hittem minden még simább lesz... de most mégis úgy érzem, hogy ez a terhesség igazi teher(visszerek jöttek ki rajtam itt-ott, sokkal nagyobb a hasam stb...). Néha lelkifurom van emiatt, de aztán elhessegetem és visszaszámolom a napokat :) Elfoglalom magam, elmegyek vásárolni 1-2 cuki babruhát, aztán itthon gyönyörködök bennük... remélem senki nem gondol dilisnek :)
2009. dec. 8. 12:59
 8/13 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, azt hittem rengeteg rosszindulatú választ kapok!

Ma pihiztem sokat és kicsit újratöltődtem. Remélem hamarosan azért megszületik :)

Vigyázzatok magatokra nagyon, boldog babavárást!

Kitartás!

2009. dec. 8. 15:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem minden nő nagyon várja már a végét. :) Mikor bennfogtak a kórházban össze vissza döfködtek stb és infúziót kaptam megkérdeztem, hogy van-e benne valami "babaűző" hát jót röhögtek rajtam...totál kivoltam, mégis pár hétre rá egy szó nélkül simán megszültem a kislányom, a szülésznők mondták is, hogy nem hallottak még olyan kismamáról aki úgy várta volna a fájásokat mint én. :D Nem tudhatták hogy mennyire ki akartam onnan szabadulni. Naná, hogy vártam a babám...imádom.
2009. dec. 8. 15:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Ezek teljesen normális érzések. Én is 34 hetes vagyok és nagyon rosszul alszom, háton nem kapok levegőt, a 2 oldalamat meg úgy el tudom aludni, hogy a fájdalomra ébredek. Egész nap zsibbad a jobb kezem, még a kanalat is alig tudom néha tartani, mikor eszem, esténként görcsölgetek... De amiatt is izgulok, hogy ne szülessen meg idő előtt, nehogy valami baja legyen, úgyhogy alig mozgok valamit a görcsök miatt. Amennyiszer szeretnék már túllenni rajta, kétszer annyira szeretném, ha még bent maradna és fejlődne még+szeretem, ahogy mocorog a pocimban. El sem tudnám képzelni, hogy a férjem fényképezze a szülést. Eszünkbe sem jutott! Viszünk fényképezőt, de csak a pihenőszobában akarunk fényképezni utána. Ha meg nem úgy jön ki a lépés, akkor csak később. Ettől nem leszel rossz anya!(-:
2009. dec. 8. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!