Most önző vagyok, vagy nem szeretem a babám?
Annyira ki vagyok készülve, 34 hetes vagyok és nem bírom már a terhességet, állandó légzészavar, hajolok jön vissza a kaja(amúgy is ), talpam egész nap fáj ha járok( 9 kg híztam) Úgy érzem magam mindenhol mint egy elefánt a porcelánboltba, mindent leverek, minden helység kicsi.
Az egészet a kisbaba megérkezése előtti szükséges rossznak tartom ez normális?
Sógorom is mondta, hogy gondolja fényképeznek a szüléskor,mert kiváncsi leszek milyen voltam, de ez engem nem érdekel, hogy sápadok, hogy szakadok, hogy tágult ki a puncim, hogy vágják el a köldökzsinórt (sógornőmnek ez mind meg van örökítve és szerintem inkább undorító)
Akkor most rossz anya leszek????
én 35 hetes vagyok és én is nagyon nyűgös! De azt mondják ez természetes. Már nagyon várom, hogy kint legyen. Minden 3-szor annyi ideig tart.
A fényképezést én is ellenzem. A temetésen és a szülésen készült képek készítésének nagyon ellene vagyok. A szülés szép része az úgyis megmarad az emlékezetedben. A többire meg majd ugyse fogsz emlékezni, de szerintem nem is akarsz emlékeztetőt róla. ebbe van beleszólásod. Tiltsd meg a szülés alatti fotózást. Legfeljebb ha már kibújt és a hasadon van.
Akkor jó, azt hittem én vagyok csak ilyen hisztis, nyűgös!
Megnyugtattatok!
Elég undorító szerintem is, mert végig kellett nézni otthon náluk, ahogy a kádba ül onnantól a kibujó babáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!