Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most önző vagyok, vagy nem...

Most önző vagyok, vagy nem szeretem a babám?

Figyelt kérdés

Annyira ki vagyok készülve, 34 hetes vagyok és nem bírom már a terhességet, állandó légzészavar, hajolok jön vissza a kaja(amúgy is ), talpam egész nap fáj ha járok( 9 kg híztam) Úgy érzem magam mindenhol mint egy elefánt a porcelánboltba, mindent leverek, minden helység kicsi.

Az egészet a kisbaba megérkezése előtti szükséges rossznak tartom ez normális?

Sógorom is mondta, hogy gondolja fényképeznek a szüléskor,mert kiváncsi leszek milyen voltam, de ez engem nem érdekel, hogy sápadok, hogy szakadok, hogy tágult ki a puncim, hogy vágják el a köldökzsinórt (sógornőmnek ez mind meg van örökítve és szerintem inkább undorító)

Akkor most rossz anya leszek????

2009. dec. 8. 10:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én 35 hetes vagyok és én is nagyon nyűgös! De azt mondják ez természetes. Már nagyon várom, hogy kint legyen. Minden 3-szor annyi ideig tart.

A fényképezést én is ellenzem. A temetésen és a szülésen készült képek készítésének nagyon ellene vagyok. A szülés szép része az úgyis megmarad az emlékezetedben. A többire meg majd ugyse fogsz emlékezni, de szerintem nem is akarsz emlékeztetőt róla. ebbe van beleszólásod. Tiltsd meg a szülés alatti fotózást. Legfeljebb ha már kibújt és a hasadon van.

2009. dec. 8. 18:41
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem se aggódj! Én a 32. héttől vártam már, hogy mikor lesz vége. Minden ismerősöm előbb szült, mint ahogy ki volt írva, a 38 héttől már folyamatosan lestem a jeleket, hátha, de a kis csaj kivárta a megadott napot! A fényképezés vagy videózás nálam sem jöhetett szóba. Még is imádom a kislányom. (3,5 hónapos)
2009. dec. 8. 21:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Akkor jó, azt hittem én vagyok csak ilyen hisztis, nyűgös!

Megnyugtattatok!

Elég undorító szerintem is, mert végig kellett nézni otthon náluk, ahogy a kádba ül onnantól a kibujó babáig!

2009. dec. 9. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!