Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti párotok jár veletek...

A ti párotok jár veletek orvoshoz, ultrahangra, részt vesz a babakelengye beszerzésében?

Figyelt kérdés

2013. máj. 28. 12:10
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Hát, lányok, akkor az én férjem nem egy tipikus apuka :)

Nagyon köszönöm hogy ilyen sokan irtatok, és még várom a válaszaitokat!

2013. máj. 28. 14:22
 22/28 anonim ***** válasza:
Nekem 3 gyermekem van.A vérvételekre és vizsgálatokra anyámmal jártam, mivel dolgozik.Az ultrahangos napokra szabit vett ki.Mindent együtt választottunk ki, még a harmadiknál is együtt vásárolgattunk, pedig túl sok dolog már nem kellett.Egyedül a babaruhákat megvenni nem jött, mert még magának se szívesen jár ruhásboltba, mivel utálja a vele járó hercehurcát.Viszont otthon minden ruhácskát átnézett és véleményezett.Apának fantasztikus,mindent megcsinál a gyerekek körül,imádja őket,többször vigyázott mindháromra egyedül és el is viszi őket játszani,programozni ha én nem tudok vmi miatt.
2013. máj. 28. 15:46
 23/28 anonim ***** válasza:
VÉrvételre nem jár velem, egyébként minden Uh-on ott volt, és minden olyan esetben is, amikor uh nem volt, de fontos megbeszéln való volt az orvossal. Mindig azt mondja, hogy megyünk megnézni a kisbabáját:)) Ki nem hagyna egy alkalmat sem.
2013. máj. 28. 16:49
 24/28 anonim ***** válasza:
Az én párom se jár velem! Mondjuk én annak tudom be hogy még nem tudta/ja fel fogni h babánk lesz, de mondjuk a képeket se érti nagyon hogy hol mi van ezért nem is erőltetem.. :) és az is igaz h én még 'csak' 14 hetes vagyok. De remélem a 20.heti uh ra eltudom csalni hogy együtt tudhasuk meg a pici nemét :) a szülésre nem várom el, hogy jöjjön be hisz jobban aggódnék miatta hogy el ne ájuljon! :D
2013. máj. 28. 22:41
 25/28 A kérdező kommentje:
Én amikor megtudtam a baba nemét, felhivtam a férjemet és azt mondtam Zsófia jól van (ez a lánynevünk, és van fiú név is ha kell). Pedig megfogadtam, hogy nem mondom el neki a baba nemét, ha nem jön velem ultrahangra. Dehát csak elmondtam... :)
2013. máj. 29. 06:51
 26/28 adriennjeni ***** válasza:
Velem nem tud jönni sajna, mert Németo.-ban dolgozik. Nagyon szenved is miatta. :( Szülésnél sem lesz itthon, de együtt veszünk mindent. :)
2013. máj. 29. 10:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha nektek (mármint mindkettőtöknek jó így), akkor ne foglalkozz vele, másoknál hogy volt! :o)

Két gyerkőcöm van, egyiknél se kísérgetett a férjem. Nekem igényem se volt erre, de nem is mindig tehette volna, hiszen ő kötött munkaidőben dolgozik. 4D-re persze együtt mentünk minden alkalommal, de se nőgyógyászhoz, se vérvételre, genetikai UH-ra nem jött velem. Minek is jött volna? Egyrészt csak unatkozott volna, másrészt terhes voltam, nem beteg, hogy díszkíséretre lett volna szükségem. :o) Terhességen kívül se kísért soha orvoshoz, nem is kértem tőle soha.

Természetesen mindkét szülésnél ott volt, azt ki nem hagyta volna. A gyerekeket imádja, rengeteget játszik velük, szeret velük lenni, nagyon jó apa. :o) Szóval nem az az apaság fokmérője, hogy jön-e velem vizsgálatra, vásárolni :o)

2013. máj. 29. 14:28
 28/28 anonim ***** válasza:
csak 4dre jon meg vervetelre, vasarolni egyedul jarok,neki ehhez nincs turelme :D
2013. aug. 4. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!