A ti párotok jár veletek orvoshoz, ultrahangra, részt vesz a babakelengye beszerzésében?
Hát, lányok, akkor az én férjem nem egy tipikus apuka :)
Nagyon köszönöm hogy ilyen sokan irtatok, és még várom a válaszaitokat!
Kedves Kérdező!
Ha nektek (mármint mindkettőtöknek jó így), akkor ne foglalkozz vele, másoknál hogy volt! :o)
Két gyerkőcöm van, egyiknél se kísérgetett a férjem. Nekem igényem se volt erre, de nem is mindig tehette volna, hiszen ő kötött munkaidőben dolgozik. 4D-re persze együtt mentünk minden alkalommal, de se nőgyógyászhoz, se vérvételre, genetikai UH-ra nem jött velem. Minek is jött volna? Egyrészt csak unatkozott volna, másrészt terhes voltam, nem beteg, hogy díszkíséretre lett volna szükségem. :o) Terhességen kívül se kísért soha orvoshoz, nem is kértem tőle soha.
Természetesen mindkét szülésnél ott volt, azt ki nem hagyta volna. A gyerekeket imádja, rengeteget játszik velük, szeret velük lenni, nagyon jó apa. :o) Szóval nem az az apaság fokmérője, hogy jön-e velem vizsgálatra, vásárolni :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!