Babakocsi kérdés, melyiket válaszuk?
Első kisbabámat várom ! Már kinéztem a lehetséges kocsikat , viszont fogalmam sincs , hogy mit kell nézni a babakocsiba :)
3 kocsit választottam ki ! Maximum 60-70 ezer amit tudunk költeni rá ! Szeretnénk minden képen újat venni :)
Ha valakinek van valami jobb javaslata !
A .
B.
c.
Azt is érdemes lenne tudni, hogy hol laksz, kell-e emelgetni buszra fel, le, liftezni kell-e vele?
Mert a C tök jól néz ki, de 16 kiló gyerek nélkül. Persze ha egy kisvárosban laksz, ahol nem kell tömegközlekedni, akkor oké.
Ha lift vana házban, érdemes megnézni, befér-e a liftbe. Egyik barátnőm majdnem pórul járt miatta, mert ilyen régi, belelé nyíló ajtajú liftjük volt, és alig fért be a babkocsi.
C
Az A nem bírja a gyengébb minőségű utakat a dupla kis kerekei miatt.
A B-t megnéztem a bboltban. A terepet biztos bírja, de nem tünt stabilnak.
Kisvárosba lakunk ( Nagykanizsa) , sorházakba lakunk , szóval se lift se lépcső ! Nem sokat közlekednék , busszal se semmivel , mivel mindenhova eltudok jutni gyalog !
Köszönöm mindenkinek !
A C ,de micsoda ára van!!!
Mi Graco vivót vettünk akciósan volt 35.000ft de az eredeti ára 100.000f
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!