Az a rossz benne, hogy nem lehet vízszintbe dönteni. Így ez csak 6 hós kortól jó. A kicsinek nem jó sokat a hordozóban lenni.
2013. febr. 4. 15:36
2/19 anonim válasza:
Nekem ez nagyon gagyinak tűnik, főleg a két szarvas tolókar miatt. Én ezt a kocsit, semmiképp nem venném. Újszülöttnek meg nem javaslom, ez sportkocsinak biztos jó, annak akinek ez tetszik kb 7-8 hónapos kortól, mikor már ül a baba. Újszülöttnek olyat vegyél, aminek van mózes része, még, ha nyári baba, akkor is.
2013. febr. 4. 15:38
3/19 anonim válasza:
Igen az a gond hogy ehhez nincs mózes vagy nem dönthető vízszintesig, hordiban azért nem lehet rendszeresen sétáltatni főleg ha olyan baba lesz mint az én első gyerekem (meg még sok másik gyerek is az ismerősöknél) hogy szeret a babakocsiban aludni sőt mi több nappal csak ott aludt jókat órákat akár.
2013. febr. 4. 15:38
4/19 anonim válasza:
Nekem ilyen van, nagyon- nagyon szeretem. Viszont nekem ez már a sokadik babakocsim, és újszülöttnek még nem használtam. Érdemes lenne megkérdezni a kereskedőt, hogy lehet- e hozzá mózest csatlakoztatni. Talán a PS 682-es mózese jó lehet hozzá.
2013. febr. 4. 15:40
5/19 anonim válasza:
Szia!
A véleményem ugyan az mint az elöttem szólóknak, újszülöttnek nem igazán jó és még annyi hogy nehezebb tolni egy ilyet aminek kettő felé van a tolókarja mert sok olyan helyzet előfordulhat ahol jó ha egy kézzel is tolható. Ez viszont kétkezes.
2013. febr. 4. 15:49
6/19 anonim válasza:
Volt babakocsink ettől a gyártótól még az első gyereknél. A második gyereknek már újat kellett venni, pedig csak két év van közöttük...
Annyira csikorgott, zörgött a kereke, nehéz volt tolni stb... Nekünk ez a márka nem vált be, így én nem ajánlom másnak.
Másodszorra inkább egy használt chicco s3 babakocsit vettünk. Az annyira jó bírta a kiképzést, hogy a harmadik babának is eltesszük!
2013. febr. 4. 15:50
7/19 anonim válasza:
Érdemes összezárva megemelni megvétel előtt. Én pont egy ilyen márkájú babakocsira mondtam azt, hogy esélytelen, hogy egyedül megemeljem és pl. betegyem az autó csomagtartójába... Többek között ezért is olcsóbb a többinél.
2013. febr. 4. 16:08
8/19 anonim válasza:
Nekem ennek a babakocsinak az elődje van. Utálom! Amíg a babahordóban van a baba, addig oké. Nekem igazából azzal van bajom, hogy csak két állásba tehető az ülő része. Az én fiam 6 hósan még nem ült. Fektetni már nem lehetett benne, mert nem látott ki, a két ülö pozíció meg még nem volt használható. Vissza kellett tennem rá a babahordót. Kicsit hülyén nézett ki benne a gyerek, de legalább elvolt, mert kilátott. Amikortól tudtunk ülni, akkor már nem volt gond. Egyébként strapabíró, nem is túl nehéz, gázol a hóban, sárban, de ezzel a fekvő-ülő dologgal megszívtuk.
2013. febr. 4. 16:09
9/19 anonim válasza:
Nagyon vacak két babás ismerősömnek volt ilyen, pár hónap után eltörtek.
2013. febr. 4. 16:09
10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Sajnos az a baj, hogy ennyinél több nem igazán fér bele az anyagi keretünkbe.
Esetleg ajánlanátok valami hasonló árban, jobb babakocsit?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!