Akinek ilyen van hogy tetszik?
Ez megfelel az ára is ! Falunk lakunk kb. 3 naponta kocsizunk vagy buszozunk . Ha valaki használja akkor lécci írjon , viszont ha nem tetszik nagyon örülnék ha linkelnétek max.70 ezer!:
Nekem is ilyen bergonom van csak a régebbi típus. Mi is falun lakunk terepviszonyoknak megfelel jó tágas is és a bevásárlókosár is bírja a strapát.
Viszont hátulütője, hogy nagy és nehéz. Buszozáshoz nem épp a legjobb és az is fontos, hogy majd elférjen a kocsi csomagtartójába.
ha mindenképp ilyen nagy kocsit akarsz akkor néz itt körül jobb árba vannak Német minőségű kocsik
Én hordozókendőt használok születése óta, mert mi is istenháta mögött lakunk és a földúton babakocsival nehéz, buszra meg lehetetlen.
Nekem nagyon bevált. 3 ezerért vettem Nandut, most hogy már nagyobb, 7 hónapos, már MeiTai-m van és háton hordom. Így a kezeim is szabadok és ő sem fázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!