Ugye a Natali és a Natália külön van? Mert a férjem gyerekét hivják Natáliának, de nekem is nagyon tetszik a név, de azérrt csak nem adom ugyanazt, gáz ha Natalinak nevezem az enyémet? Vagy szinte ugyanaz? Választanom kéne másikat? :S
Nem adnék olyan nevet a gyermekemnek, ami már van a családban.
Ez olyan mintha ötlet szegény lennél.Na meg a Mami mit fog hozzá szólni, mindd a két unokáját ugyan úgy hívják!?
Szerintem ciki!!!
Ez olyan mintha lenne 2 gyerekem, de csak az aza 1 név tetszik, ezért mindd a kettőt ugyan annak nevezem el!
Atya ég!Ez mi!!?:o Mit kell avval foglalkozni,hogy a családban ki milyen nevet ad a saját gyerekének? Miért kell azért mást választani az elképzelttől,mert "lenyúlta" már Valaki a családból...nem a gyereket nyúlta le...meg miért lenne ötlettelen? Nálatok a fiú gyermek sem viselheti az Apja nevét,mert van már egy olyan nevű a családban?:)
Az a Te saját Gyereked/Te saját életed,még ha egy házban is laknának a rokonok ugyanolyan nevekkel,akkor is mi van?Nem hogy még több ezer kilométerre.Két ugyanolyan nevet is lehet kétféleképpen becézni,más beceneve is lehet családon belül stb ha meg a megkülönböztetésről beszélünk,szóval komolyan nem tudom ezt felfogni.Hogy vannak akik ezért tántorodnak el,mert más családdal foglalkoznak!?:o Meg nem beszélnek egymással...Mi ez?:)
Akkor lennék ötlettelen,ha nem állnék ki amelett,amit már elképzeltem(x ideje)!Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!