Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kleopátra, mint név, hogy...

Kleopátra, mint név, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 09:09
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
jaaaaaajjjj
2012. dec. 5. 09:10
 2/33 anonim ***** válasza:
+ cézár tökéletes páros ugyan már sose adnám a gyermeknek
2012. dec. 5. 09:10
 3/33 anonim ***** válasza:
Igen, ez a név sajna nagyon összeforrt az egyiptomi uralkodóval.
2012. dec. 5. 09:11
 4/33 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy itt senkinek nem tetszik,de ha személyesen van erről szó akkor mindenki gyönyörű névnek tartja.hogy van ez?
2012. dec. 5. 09:13
 5/33 A kérdező kommentje:
szerintem ha szembe jönne egy ilyen nevű lány az utcán nem egyiptom jutna eszünkbe egyikünknek sem.
2012. dec. 5. 09:14
 6/33 anonim ***** válasza:
85%
Leginkább a Lakatos vagy Pálinkás vezetéknévhez tudom elképzelni.Második névként a Lajos menne hozzá.
2012. dec. 5. 09:15
 7/33 anonim ***** válasza:
85%
Pedig de, Egyiptom jutna eszembe. Magyarországon Úgy gondolom kiswbbség ad ilyen nevet a gyermekének.
2012. dec. 5. 09:16
 8/33 anonim ***** válasza:
68%

nem mondtam hogy gyönyörü de ha itt magyaroszgánon neveznék igy a ygereket lehet röhögés tárgya lenne és akkor a vezetéknévröl emlitést nem tettél.

és hogy hivják majd itt? Kelopátra néni? vagy Cézár Bácsi erre is kell gondolni. Adott országba biztos elterjedt név ez és nem röhögnek rajta de erre itthon gondolni kell

nekem anno a Homérosz és Platon tetszett mégse adhatom a gyermeknek a nevet

2012. dec. 5. 09:17
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek nem merik felvállalni a véleményüket szemtől szembe. Lehet, ha te áradozol egy névről, akkor inkább bólogatnak, de nem akarnak belemenni egy felesleges konfliktusba.

Nem annyira vészes, de szerintem is mindenkinek inkább a fekete fazonra nyírt frizura jut róla eszébe meg Egyiptom, ráadásul önmagában túl hosszú, a gyerekek biztos becézni fogják, mint Keló, ami meg nem túl szép szerintem. A vezetéknevet nagyon sokan nem is veszik figyelembe, amikor nevet adnak a gyereknek, pedig ez az első és legnagyobb hiba, hiszen a vezetéknevet nem lehet szétválasztani a keresztnévtől, együtt kerek egész a kettő.

2012. dec. 5. 09:17
 10/33 A kérdező kommentje:
először is nem kelopátra hanem Kleopátra és igen a becézése Kleó:)
2012. dec. 5. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!