Kleopátra, mint név, hogy tetszik?
nem mondtam hogy gyönyörü de ha itt magyaroszgánon neveznék igy a ygereket lehet röhögés tárgya lenne és akkor a vezetéknévröl emlitést nem tettél.
és hogy hivják majd itt? Kelopátra néni? vagy Cézár Bácsi erre is kell gondolni. Adott országba biztos elterjedt név ez és nem röhögnek rajta de erre itthon gondolni kell
nekem anno a Homérosz és Platon tetszett mégse adhatom a gyermeknek a nevet
Az emberek nem merik felvállalni a véleményüket szemtől szembe. Lehet, ha te áradozol egy névről, akkor inkább bólogatnak, de nem akarnak belemenni egy felesleges konfliktusba.
Nem annyira vészes, de szerintem is mindenkinek inkább a fekete fazonra nyírt frizura jut róla eszébe meg Egyiptom, ráadásul önmagában túl hosszú, a gyerekek biztos becézni fogják, mint Keló, ami meg nem túl szép szerintem. A vezetéknevet nagyon sokan nem is veszik figyelembe, amikor nevet adnak a gyereknek, pedig ez az első és legnagyobb hiba, hiszen a vezetéknevet nem lehet szétválasztani a keresztnévtől, együtt kerek egész a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!