Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kleopátra, mint név, hogy...

Kleopátra, mint név, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 09:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
valakI akart lenni, nem valakit...bocsi
2012. dec. 5. 09:59
 22/33 A kérdező kommentje:

Kíváncsi voltam csak a véleményekre:)

amúgy a kislányom Kleopátra Szófia lett.már 2 hónapos,eleinte nem tetszett a név de amióta megszületett..imádom a nevével együtt.még egyszer hangsúlyozom egyes válaszolóknak:NEM VAGYUNK CIGÁNYOK!

:)

2012. dec. 5. 10:04
 23/33 anonim ***** válasza:
Nyilván nem fogják szemtől szembe azt mondani, hogy hú milyen nevet adtatok, itt az anonimitásban őszintébbek az emberek. (Egyik kollégám rémes nevet adott a kislányának, mégse mondtuk neki, hogy milyen gáz és mire asszociálunk róla.) De ha nektek ez tetszett akkor ez van és kész :)
2012. dec. 5. 10:52
 24/33 A kérdező kommentje:
most őszintén a Zselyke,vagy a Napsugár jobb?
2012. dec. 5. 10:54
 25/33 A kérdező kommentje:
szerintem gáz
2012. dec. 5. 10:54
 26/33 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem a Zselyke szebb.
2012. dec. 5. 11:42
 27/33 anonim ***** válasza:
61%

szia!

sztem nagyon jó név a Kleopátra! bár én utálom ezeket a "mű" neveket de ez tetszik..nekem mondjuk így a két név a Szofival sok..de jó a Kleó nyugi!:)

az én babámat Hugónak fogják hívni..és mindenki kivan bukva tőle..de lesz@rom :D

2012. dec. 5. 12:49
 28/33 anonim ***** válasza:
Ne csodálkozz kérdező, már azon is sokan felhördültek, mikor én azt mondtam, hogy az Alien nevet adnám a gyermekemnek.Nem tudom, mi van ezeken a neveken meglepő.
2012. dec. 5. 12:49
 29/33 anonim ***** válasza:

Kicsi Pátra. Nagymamám így hívja a kutyámat. Neki Cleo a neve, mamámnak csak Pátra.

Sokaknak nem tetszik ez a név. És akkor mi van? Az én lányomnak sem szokványos neve van. De a kérdésed az volt, hogy hogy tetszik, sokan azt mondták, sehogy, csúnya stb. Ezt el kell fogadni. Azért mert ki mersz itt állni a véleményed mellett, a világot nem váltod meg. Attól nem fog jobban tetszeni, hogy rám akarod erőltetni, hogy tessen.

Nekem a Cleopatra vagy Kleopátra igen is Egyiptom uralkodó nője marad. Cleo vagy Kleo pedig a kiskutyám.

De neked tetszik. És nem ez a lényeg?

2012. dec. 5. 13:02
 30/33 anonim ***** válasza:
ja akkor te írtad ki azt a kérdést is korábban amit itt alul felkínál...nem igazán értem így meg főleg hogy ha MÁR AZ a neve minek kérdezed meg hogy tetszik e másoknak...ezzel az erővel mindenki végig kérdezhetné hogy tetszik e bármilyen név...
2012. dec. 5. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!