Kleopátra, mint név, hogy tetszik?
Kíváncsi voltam csak a véleményekre:)
amúgy a kislányom Kleopátra Szófia lett.már 2 hónapos,eleinte nem tetszett a név de amióta megszületett..imádom a nevével együtt.még egyszer hangsúlyozom egyes válaszolóknak:NEM VAGYUNK CIGÁNYOK!
:)
szia!
sztem nagyon jó név a Kleopátra! bár én utálom ezeket a "mű" neveket de ez tetszik..nekem mondjuk így a két név a Szofival sok..de jó a Kleó nyugi!:)
az én babámat Hugónak fogják hívni..és mindenki kivan bukva tőle..de lesz@rom :D
Kicsi Pátra. Nagymamám így hívja a kutyámat. Neki Cleo a neve, mamámnak csak Pátra.
Sokaknak nem tetszik ez a név. És akkor mi van? Az én lányomnak sem szokványos neve van. De a kérdésed az volt, hogy hogy tetszik, sokan azt mondták, sehogy, csúnya stb. Ezt el kell fogadni. Azért mert ki mersz itt állni a véleményed mellett, a világot nem váltod meg. Attól nem fog jobban tetszeni, hogy rám akarod erőltetni, hogy tessen.
Nekem a Cleopatra vagy Kleopátra igen is Egyiptom uralkodó nője marad. Cleo vagy Kleo pedig a kiskutyám.
De neked tetszik. És nem ez a lényeg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!