Kleopátra, mint név, hogy tetszik?
"Érdekes,hogy itt senkinek nem tetszik,de ha személyesen van erről szó akkor mindenki gyönyörű névnek tartja.hogy van ez"
Úgy van, hogy szemtől szembe az emberek nem mondják ki a véleményüket, finomkodnak, szépítenek. Tudod, udvariaskodás. Ha egy kövér ismerősöd megkérdezi, hogy "szerinted kövér vagyok?", akkor nem fogod rávágni, hogy "igen, nagyon!". Valószínűleg hülye névnek tartják, csak nem akarnak megsérteni.
Vagy azért mondják, hogy szép név, mert tényleg szép... az ókori uralkodónak. Nem egy mai gyereknek. Iszonyú idiótán hangzana szerintem keresztnévként. Ennyi erővel hívhatnád Napóleonnak a fiadat. Ráadásul az egész mögött ezt az idióta mai trendet sejtem, hogy mindenki "KÜLÖNLEGES" "EGYEDI" nevet akar adni a gyerekének. Nehogy már egy egyszeri Józsinak, Jánosnak, Attilának, Péternek vagy Istvánnak hívják. Mert hát abból olyan sok van. Azok mind átlagemberek. Mi egyediek vagyunk! A mi gyerekünk nem holmi István, meg Feri! A mi édes, csodálatos kis magzatunk, zsenipalántánk egyedi és megismételhetetlen! Ő nem átlagember, ő különleges! Ezért csakis Eperlevélke, Füllő, Szellőcske vagy Napsugár lehet a neve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!