Szerintetek melyik a legjobb többfunkciós babakocsi? Olyan 100-150 ezer közöttire gondolok! Esetleg vélemények az Espiro Pro vagy GTX-ről?
instabil és gyenge??? Hát nem tudom én barátnőmét látom tapasztalom nem tűnik gyengének sőt inkább masszív babakocsinak mondanám annyira nagyon nem is könnyű. A graco symbió az 100 körül van de az még csak a váz+sportrész nem? Tehát arra még kell mózes meg hordi nem? De lehet hogy 150 ből kijön mindhárom? Nem tudom,csak kérdezem.
Egyébként még ami nekem nagyon bejön az a mamas&papas
Quinny buzz.
Ha már ennit kiadta egy kocsiért, akkor minőséget vegyél!
Ezeknél a több funkciót kocsiknál adnak egy hordozót, ami nincs tesztelve, csak egy no name, silány darab, míg a quinnyhez, egy maxi cosi hordozót lehet csatlakoztatni, ami kategóriájában a legbiztonságosabb, legnagyobb!
A váz minősége, kezelhetősege között is van különbség, a sport rész , a Mózes mérete, az anyagok, a praktikum között!
Menj el egy bababoltba, tedd egymás mellé a kettőt, és meglátod!!!
Szia!
Nekem Espiro Vector Provan , nagyon szeretem . Mindenen átmegy , naponta sokat sétálunk. Tényleg eddig nem volt olyan út ami nem ment volna át . A mózes tágas , mi 6 hónapig használtuk overálba is . Sport rész könyen tisztitható, kényelmes .
Ha kérdés vanirj .
Üdv. 20 hós kislány anyukája aki 23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!