Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babakocsi választás előtt...

Babakocsi választás előtt vagyunk! Maxi cosi mura 4 vagy quinny buzz legyen?

Figyelt kérdés
Ez a kettő lett a nyerő,én a mura mellett vagyok inkább.Tapasztalatok is érdekelnének!
2013. jan. 1. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Quinny buzz! Csúcs szuper ! Minden igényt kielégít!

Ami a quinny mellett áll, a szivacs ülő részt csak kitépőzárazom, kimosom este, másnapra megszárad, van hozza szúnyog háló, kint altathatom a picit.

Nem kell alá plédet rakni, mert vastag a kocsi szivacs, nem fázik benne télen.

Önmagától ki nyílik, ezért ha egyedül megyek ez megkönnyíti, gyorsítja a dolgomat.

Kerekei könnyen levehetőek, ha kicsi a csomagtartó.

Tolókarjára magasra is állítható, 190 magas ferjemnek nem kell hozzá lehajolni.

Én úgy vettem, minden más színű, a sport, a Mózes, a hordozó, így olyan mintha 3 kocsim lenne.

Ezt nagyon tudom ajánlani, 3 kerékkel is stabil, és nagyon jól

Kormányozható 1 kézzel!!!

2013. jan. 1. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Maxi cosi mura 4 én ezt venném meg:)boldog babavárást!
2013. jan. 1. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

maxi cosi mura a legjobb.a quinny az árához képest pocsék.tele van tipus hibával:-(

csak is maxi cosi

2013. jan. 1. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi az első lányomnál használtuk a Quinny Buzzt , nagyon nem szerettük , a kerekei a nem a legjobbak pl.hóba nem tudtam eltolni . Az igaz , hogy az ülése nagyon jól párnázot . Mi 10 hónaposan lecserétük , a lányom se meg én se szeretem . A másodiknál a Murát válsztottuk , hát csodálatos , sokkal jobb mint a Quinny . A mózes nagyon tágas , szóval még az overálba betakargtva is elfér benne . Mi használtuk a babahordózoval is , így is nagyon tuti volt . A sport rész nagyon , jó teljesen dönthető , 2 irányból rátehető . A kerekei álom jók abba a nagy hóba úgy ment mintha nem is lenne . Nekünk nagyon jó volt . Belinkelem milyen .

[link]

Nekünk ilyen van dettólag .

2013. jan. 2. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
mura!!!
2013. jan. 9. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!