Kinek van Pierre Cardin babakocsija? Szeretitek? Kinek jött be? Volt valami hibája?
Sikerült használtan vennünk, és remélem nem csináltunk vele rossz üzletet.
48 ezer volt
és ilyen:
Nem ezt vettük mi bababizományiba találtunk rá, de olyan mintha nem is használták volna!
79.990 ft újonnan.
Kinek jött be?
Szia!
Mi a tesot várjuk, és mi is ilyen multifunkciós Pierre cardint vettünk 42 ért nagyon szép-új állapotban narancs-fekete színben.
Azért Pierre Cardin volt a valasztasom, mert nagyobbik gyermekemnek is ez volt- csak régi típus atfordithato tolokarral stb. És nagyon strapabironak- kenyelmesnek
Bizonyult.
Mar eladtuk, és szerettem volna most multifunkciosat tesonak:)) ahogy olvasom a véleményeket a lengyel kocsikrol ez megbizhatobbnak tűnik nekem, és régebbi tapasztalatom ám bízom:))
Remelem más is ír Neked, de én nem hiszem h rossz döntés ez a kocsi:))
Nekem ilyen volt az első kocsim.Imadtam,strapabíró,könnyű tisztitani,stabil,nagy a bevásárlò kosara,praktikusan és könnyen vázra tehető.Nekem a kerekei is teljesen hibatlanok maradtak,pedig elég kenyény utaknak voltak kitéve.Csak egy bajom volt vele sajnos,hogy tùl nagy volt,kis kocsink van igy a váz is alig fért be.Széles nagy kocsi igy az üzletekbe nehéz volt bejutni vele.Ellenben télen a hòban valò séta sem okozott gondot.
Második kocsink egy chipolino omnia sportkocsi volt,szuper kis kocsi ezért most ,hogy várjuk a kistesòt egy használt multifunkciós chipolino gemmat vettünk.Szerintem nagyon jò ez is,de nem olyan stabil mint a piere cardin volt.
Ha nem gond,hogy nagy kocsi akkor nagyon fogod szetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!