Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek van Pierre Cardin...

Kinek van Pierre Cardin babakocsija? Szeretitek? Kinek jött be? Volt valami hibája?

Figyelt kérdés

Sikerült használtan vennünk, és remélem nem csináltunk vele rossz üzletet.

48 ezer volt

és ilyen:

[link]

Nem ezt vettük mi bababizományiba találtunk rá, de olyan mintha nem is használták volna!

79.990 ft újonnan.

Kinek jött be?

2013. febr. 2. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a tesot várjuk, és mi is ilyen multifunkciós Pierre cardint vettünk 42 ért nagyon szép-új állapotban narancs-fekete színben.

Azért Pierre Cardin volt a valasztasom, mert nagyobbik gyermekemnek is ez volt- csak régi típus atfordithato tolokarral stb. És nagyon strapabironak- kenyelmesnek

2013. febr. 2. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Bizonyult.

Mar eladtuk, és szerettem volna most multifunkciosat tesonak:)) ahogy olvasom a véleményeket a lengyel kocsikrol ez megbizhatobbnak tűnik nekem, és régebbi tapasztalatom ám bízom:))

Remelem más is ír Neked, de én nem hiszem h rossz döntés ez a kocsi:))

2013. febr. 2. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen volt az első kocsim.Imadtam,strapabíró,könnyű tisztitani,stabil,nagy a bevásárlò kosara,praktikusan és könnyen vázra tehető.Nekem a kerekei is teljesen hibatlanok maradtak,pedig elég kenyény utaknak voltak kitéve.Csak egy bajom volt vele sajnos,hogy tùl nagy volt,kis kocsink van igy a váz is alig fért be.Széles nagy kocsi igy az üzletekbe nehéz volt bejutni vele.Ellenben télen a hòban valò séta sem okozott gondot.

Második kocsink egy chipolino omnia sportkocsi volt,szuper kis kocsi ezért most ,hogy várjuk a kistesòt egy használt multifunkciós chipolino gemmat vettünk.Szerintem nagyon jò ez is,de nem olyan stabil mint a piere cardin volt.

Ha nem gond,hogy nagy kocsi akkor nagyon fogod szetetni.

2013. febr. 2. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Keresztlányomnak volt Pierre Cardinja, de én nem szerettem. Mikor sétáltam a kislánnyal, kész nyűg volt irányítani és gyanús nyikorgó hangokat is kiadott a kocsi. Mára már kinőtte, és mi most várjuk az első babát, de az anyukája mondta, hogyha jót akarok, nem veszek Cardin kocsit. Hallgatok rá. Egyébként ők is 70 ezer körül vették, és lehet, hogy ez a típus vagy széria volt ilyen nehezen kezelhető, nyikorgós fajta, de engem azért nem győzött meg.
2013. febr. 2. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!