Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a babakocsi? Megéri megvenni? Nyári babának lesz.

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 4. 15:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%
hát ilyen olcsón nem nagyon kpasz rendeset, nézz esetleg használtat.
2013. febr. 4. 16:21
 12/19 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Ezeket sokáig kihasználhatod, mert a háttámlája dönthető /amúgy én is még csak puhatolózok a témában/ hordozó nincs hozzá, de azt tudsz használtan is venni.

2013. febr. 4. 16:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Érdemes használt babakocsikat is nézegetni a neten, ismerősömék is kifogtak egy nagyon márkás, 170. 000 Ft-os babakocsit, 3 részeset 70.000 Ft-ért.

Mózeskosarat vegyél, a baba hátának egyenesen kell lennie.

2013. febr. 4. 16:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kocsi tetszik nagyon, nézd meg, hátha neked is.

[link]

2013. febr. 4. 17:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Én is nagyon dilemmában voltam hogy milyen babakocsit vegyünk.

Nekünk a férjemmel eleve voltak elvárásaink a babkocsit illetően, hogy mi az alap amit tudnia kell. Na nem bonyolult dolgok és nem is kell saját magát sétáltatnia stb. :-)

De mivel nagyon szeretünk a természetben nagyokat sétálni ezért alap dolog volt hogy nagy gumis kereke legyen, és kellemes lágy rugózása a babakocsinak, emellett nagyon fontos hogy kényelmes legyen a babának.

Rengeteget kerestünk, néztünk. Mindegyikben találtam valamit amiért nem tetszett.

Az árat is néztük természetesen. Mert nem tudtunk és nem is akartunk 70-80-90 stb. ezreket fizetni érte, amikor kb. 2 évet fogjuk csak használni. Ráadásul az ennyibe kerülő design babakocsik nem is feleltek meg az elvárásaimnak, mert egyikkel sem lehetne pl. erdőben, vagy folyóparton, töltésen sétálni, inkább csak aszfaltozott útra jók.

Szóval mi találtunk hosszú keresgélés után. 45 ezerért vettük vadi újan, de tényleg sokat mentünk utána hogy végre rátaláltunk ehhez sok idő kellett.

Még mindig lehidalok tőle hogy pont olyan amilyet elképzeltem, ráadásul ennyiért. Igaz, hogy súlyra nehéz mert nagyon masszív de nekem a súlya nem is lényeg mert nem fogom sehova se rakosgatni.

Majd körülnézek a neten hogy találok-e valahol ilyen babkocsit és majd írok ha van, mert mi bababoltban találtunk rá, magyar netes oldalon egyáltalán nem találtunk ilyet a férjemmel. Ja és fix kerék mind a 4 kereke, nem bolygósítható.

De sok helyen találsz olcsó babakocsit. Csak keress sokat. Mi is ezt tettük, csak mi mindig elbizonytalanodtunk a férjemmel hogy netről rendelni elég necces mert oké hogy a képen szép meg a leírás is tetszik de azért élőben kipróbálni az igazi.

pl. a teszveszen is hirdet egy csomó bababolt, aztán ott van az olcsobabakocsi.hu oldal, vagy

itt van ez mi ezt nagyon sokat nézegettük:

[link]

Sok sikert!

Hidd el megéri sokat keresgélni.

2013. febr. 4. 17:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséged.
2013. febr. 4. 19:41
 17/19 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem kinézetre,árban,és minőségre/funkcióra is ez a legjobb. Nézd meg, remélem tetszik:) Nagyon tartós, szép, és mózeskosár is van hozzá.

[link]

2013. febr. 4. 22:00
 18/19 anonim ***** válasza:
36%
ez az utolsó a tipikus lengyel vacak.
2013. febr. 4. 22:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Unokatesómék 3an is felnőttek benne, semmi baja nem lett. Mellesleg mint írtam, ebben az árkategóriában még mindig ez a legjobb, lehet újszülöttnek, és később is.
2013. febr. 4. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!