Tudnátok segíteni babakocsi ügyben? Milyet ajánlanátok?
Mi az hogy a mózes dönthetö? hova kell dönteni?
az eleve vizszintes teljesen.
Szia!
Nekünk cam combi baby van, a mózes a fej részénél dönthető.
Szerintem ez még belefér az árban, Figaró bababoltnál láttam most akciósan. Pelenkázó táska, lábzsák, esővédő van hozzá. Remélem tudtam segíteni!
Szia!
Hol, hogyan szeretnéd használni? Ezek azért szükséges dolgok. Kell-e emelned? Mennyire fontos a mérete (lift, csomagtartó, otthoni tárolás).
Jó-e használt, v újat szeretnél?
A nagyobb babaüzeletekben többféle típust ki tudsz próbálni.
Minden típusnak vannak előnyei és hátrányai.
Nekem egy Dorjan Danny Sport 3-asom van, most már 100e körül van, mi bő 2.5 éve 80e-ért vettük. Az általad leírtakat mind tartalmazza. Nagykerekű, jó tágas. Én nagyon szeretem. Most már a második gyerek használja, de gyakorlatilag újnak néz ki.
A mózese emelhető, de én nem is használtam egyik gyereknél se.
Nagy, így a csomagtartót gyak. elfoglalja, ill. emelgetés szempontjából nem az igazi. A gyerekek viszont szeretik nagyon. A fiamnak talán még most is kényelmes lenne a sportrész a tágassága miatt.
Én a nagy kerekeit szeretem, soha sehol nem akadtam el, ill az egybe tolókar miatt egy kézzel is irányítható (ez több minden miatt jó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!