Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok segíteni babakocsi...

Tudnátok segíteni babakocsi ügyben? Milyet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Mindenképpen multifunkciósat szeretnénk (mózes+hordozó+sportülés), jó lenne, ha a mózese is dönthető lenne, a sportülés háttámlája is ha nem is vízszintesig, de majdnem addig dönthető legyen, legyen hozzá pelenkázótáska, lábzsákok, esővédő. Már teljesen elvesztem a sok babakocsi között. Megköszönném, ha valaki tudna konkrét babakocsit ajánlani! Ja és az ár, ne legyen több azért 80-90 ezertől.
2013. márc. 8. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi az hogy a mózes dönthetö? hova kell dönteni?

az eleve vizszintes teljesen.

2013. márc. 8. 13:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen a mózes vízszintes, de a fejtámláját bizonyos tipusoknál már lehet emelni. Nézz utána, ha még így sem érthető!
2013. márc. 8. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk cam combi baby van, a mózes a fej részénél dönthető.

Szerintem ez még belefér az árban, Figaró bababoltnál láttam most akciósan. Pelenkázó táska, lábzsák, esővédő van hozzá. Remélem tudtam segíteni!

2013. márc. 8. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hol, hogyan szeretnéd használni? Ezek azért szükséges dolgok. Kell-e emelned? Mennyire fontos a mérete (lift, csomagtartó, otthoni tárolás).

Jó-e használt, v újat szeretnél?

A nagyobb babaüzeletekben többféle típust ki tudsz próbálni.

Minden típusnak vannak előnyei és hátrányai.

Nekem egy Dorjan Danny Sport 3-asom van, most már 100e körül van, mi bő 2.5 éve 80e-ért vettük. Az általad leírtakat mind tartalmazza. Nagykerekű, jó tágas. Én nagyon szeretem. Most már a második gyerek használja, de gyakorlatilag újnak néz ki.

A mózese emelhető, de én nem is használtam egyik gyereknél se.

Nagy, így a csomagtartót gyak. elfoglalja, ill. emelgetés szempontjából nem az igazi. A gyerekek viszont szeretik nagyon. A fiamnak talán még most is kényelmes lenne a sportrész a tágassága miatt.

Én a nagy kerekeit szeretem, soha sehol nem akadtam el, ill az egybe tolókar miatt egy kézzel is irányítható (ez több minden miatt jó).

2013. márc. 8. 13:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. A cam comby azért nem tetszik, mert nem egybefüggő a tolókarja és picik a kerekei. Nem ráz nagyon? A danny sport tetszik és nem gond hogy nagy, mert családi házban lakunk egy kisvárosban, tehát nem kell tömegközlekednem vele. Várom még a javaslatokat!
2013. márc. 8. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Peg Perego babakocsi Easy Drive Switch Completo. Mi ilyet vettünk! Brendon honlapján videot is talàlsz róla.
2013. márc. 8. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi most vettünk Espiro Vector Pro 3:1 kocsit. Szerintem nagyon jó, szerelem volt első látásra! Amellett, hogy gyönyörű, minden igényt kielégít. Igaz kicsit drágább annál amit írtál, de megéri megnézni, kipróbálni!
2013. márc. 9. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!