Mit vegyek a gyerekeknek (babakelengye)?
"a házban kismillió meg egy felesleges dolog vagy, elfér a gyerekeknél is, már már mániákus felesleges dolog gyűjtők vagyunk."
Be aranyoztad az estémet, már megérte feljönni ide.
Szia!
Részletes listát nem fogok írni, mert olyat milliót találsz a neten, inkább személyes tapasztalatot pár dologról.
Légzésfigyelőt mindenképp szerezzetek, hiszen várhatóan korábban, fejletlenebbül fognak érkezni, mint az átlag babák. Viszont ennek csak akkor van értelme, ha tudjátok is, mit kell csinálni, ha baj van - végezz el egy elsősegélynyújtó tanfolyamot.
Bébiőr: szerintem erre csak akkor van szükség, ha akkora a lakás, hogy van olyan pontja, ahol nem hallod, ha felsírnak.
Hordozókendő: a világ legpraktikusabb találmánya, magadra kötöd benne a babát, és lehet mosni-főzni-takarítani. Hogy mi a teendő, ha kettő sír egyszerre, nem tudom. :)
Járóka: szintén praktikus, érdemes már egészen kicsi korban bele szoktatni őket, akkor kisebb rá az esély, hogy kúszó-mászó korukban börtönnek érezzék.
Játszószőnyeg: nekünk mindkettőnél nagyon bejött, hosszú időre lefoglalta őket.
Ami nélkül megvoltunk: rezgő hinta, pihenőszék, bébikomp, járássegítő, cumisüveg sterilizáló.
Ez egy jól összefoglalt lista, szerintem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!