A ti párotok jár veletek orvoshoz, ultrahangra, részt vesz a babakelengye beszerzésében?
6-os vagyok.
Figyi az én párom is pont ilyen,és ez nem akkora probléma!:)
Ő sem volt egyetlen egy UH-n sem velem,sem vérvételen sem cukorvizsgálaton,csak a 4D-ken(2x). Szerencsére nem vagyok egy rosszul lévős,ájulós fajta(konkrétan soha nem volt még ilyen).
12órát dolgozik párszor megkérdeztem,aztán nem erőltettem!
A vajúdásnál végig velem volt,igaz a szülés császár lett,de figyelt az ablakból!:)
A lányunknak tökéletes apja,első perctől pelenkázik etet,imádja és szerintem ez a lényeg!:)))
Mi mindent együtt intéztünk, már csak azért is, mert én már ekkor nem szerettem vezetni, utána pedig a 20. héttől sokat keményedtem, úgyhogy kocsi nélkül nem is mentem nagyon sehová...
Dokihoz mindig jött, szerette az UH-t nézegetni. De még mikor a babakelengyét vettük barátnőmmel, akkor is ott toporgott mögöttünk :) Persze szétunta magát, de tűrt hősiesen :)))
Azért érdekes, hogy mennyire másképpen tudnak viselkedni az apukák :)
Nem akarom ráerőltetni, többet nem is fogom mondani, hogy jöjjön velem. Tudja mikor hol vagyok, ha akar jönni, remélem majd szól.
Mindezek mellett persze nagyon izgul és aggódik mindenen.
A vásárlás az rámmarad, de megvan a babakocsi és a kiságy a nagylányunk után. (Ezeket úgy vették meg a nagyszülők annak idején, hogy még én sem voltam ott).
Ameddig nem dolgozott (munkát keresett) addig jött velem kórházba, nőgyógyászhoz csak azért nem mert szörnyű régi ultrahang-gépe van a dokinak amin nem látszik semmi. Oda általában egyedül mentem, kivéve a cukorterheléses vizsgálatot, mert nem tudtuk, hogy rosszul leszek-e utána és akkor eljött velem.
4D-s ultrahangról lemaradtunk, de ha mentünk volna, természetesen együtt.
Mikor a kórházban bejöhetett az egyik ultrahangra akkor nagyon örült, bár nem nagyon tudta, hogy mit kell nézni. :) Most már dolgozik, és pont holnap kell egyedül mennem a kórházba. Hát nagyon nem várom, szerettem, hogy mindig velem van. Ha a babának vásárolunk, általában együtt tesszük, akkor mentem csak egyedül mikor használt babaruhákat vettem, de akkor is látni akarta, hogy milyen ruhákat veszek. Nálunk minden döntés közösen megy, igenis tudni akarja, hogy a kislánya milyen ruhákat fog hordani. :) Most lehet, hogy egyedül vagyis egy barátnőmmel fogok elmenni venni pár dolgot, hát kicsit rosszul is érint, hogy "kimarad" belőle, de hát dolgoznia kell sajnos és az idő már sürget minket. Ja, voltak olyan kisebb dolgok amiket egyedül vettem meg, pl popsitörlőkendő :D de hát annyi baj legyen. Egyébként azt is megmutattam neki amint hazajött :)
Minden uh-on ott volt velem! A babakelengye nagy részét is együtt vettük meg, együtt találtuk ki,hogy milyen legyen a szobája. Na mondjuk ebből ki sem hagyhattam volna, mert nem mindegy ám,hogy az Ő fiának milyen szobája van! :)
Amikor hazajöttünk, akkor is itthon volt két hétig, mert úgy időzítette a szabiját, hogy tudjon itthon segíteni!
De az sem gond, ha egy apuka nem ilyen. Ha az anyukának sincs hatalmas igénye,hogy állandóan menjen vele, akkor nem kell erőltetni!
Vizsgálatokra nem tud jönni, se uh-ra, de minden egyébbe benne van. Együtt nézegetünk baba dolgokat.
A lányunkkal is ugyan így volt! :D
Szia.
Mi az elso babankat varjuk. Mivel a parom dolgozik nem mindig tud velem jonni
Bar , ha tehene megtenne azt hiszem. A legelso vizsgalatra eljott. A 12 hetes uh elott brverezte sajnos esva surgossegin kotottem ki, o munkabol rogton odajott a kkorhazba. Ott latta uhn a picit. Igy en mondtam neki h a kovetkezore ne vegyen ki szabit. (2 nap mulva volt) A vervetelre .. orvoshoz nem jott viszont a 20 hetes uht alig varta. :)) amikor is megtudtuk hogy kisfiu. Korhaz utan vegig jartunk egy par baba boltot. Es megvettuk az elso kisrugijat es kiscipojet a fiunknak eggyutt. Eddig itt tartunk. :) sztem mindenbol kiveszi majd a reszet. Mar tervezgeti hogy hogy fog kifesteni a babanak meg mindem. Nagyon aranyos '))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!