Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet belőle probléma ha a...

Lehet belőle probléma ha a munkáltató a munkába állásom után szerez tudomást a terhességemről?

Figyelt kérdés

Tegyük fel egy állásinterjún sikerrel járok, felvesznek. Elkezdek dolgozni, de még én sem tudok róla, hogy terhes vagyok. Pár héttel a munkakezdés után észreveszem, és szólok a főnökömnek.

Lehet ebből bármilyen probléma (kirúgás vagy bármi egyéb)?

Csak komoly válaszokat kérnék szépen, köszönöm!

2013. máj. 15. 16:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ott is van próbaidő, sot, ott határozott ideju szerződéseket kötnek évente es ha jol emlékszem 5 év utan van a "véglegesítes" vagyis a határozatlan ideju szerződés. Ráadásul kifejezetten "veszélyes" munkakör kismamáknak, hiszen a gyerekek rengeteg betegséget hordoznak meg láthatóan egszsegesen is.
2013. máj. 15. 17:11
 12/25 anonim ***** válasza:
Védelem próbaidő után sem jár, ha tudsz a terhességről és szándékosan eltitkolod. Sajnos ez az az intervallum, amikor nincs jó döntés...
2013. máj. 15. 17:20
 13/25 anonim ***** válasza:
Hú, elég faramuci helyzetben vagy, ha eltitkolod az sem jó, ha elmondod az sem. :(
2013. máj. 15. 17:24
 14/25 A kérdező kommentje:
Nemsokára betöltöm a 27-et és már régóta szeretnék babát. Igen, tudom hogy nem éppen a legalkalmasabb munkahely a várandósok számára, de akkor ne is legyen gyerekem? Ez a szakmám.
2013. máj. 15. 17:27
 15/25 anonim ***** válasza:
52%
Dolgoz minimum egy évet és csak utána vállalj gyereket.
2013. máj. 15. 17:29
 16/25 anonim ***** válasza:
De, legyen. Csak ilyen munkahelyen azonnal táppénzre mennek, ha kiderül a terhessg. De ezek szerint te meg nem vagy az.
2013. máj. 15. 17:29
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
De válaszolók, most mi számít titkolásnak? Ha mondjuk megtudom az 5. héten,de csak a 12-en mondom el,mert babonás vagyok,félek,nem akarom, mindegy miért,akkor azért is kirúghat? Ez mi?
2013. máj. 15. 17:31
 18/25 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok terhes. Ez a második hónap, hogy próbálkozunk a férjemmel. Pont a héten lesz az ovulációm, és pont ma hívott egy nő, hogy mehetek állásinterjúra, ha még alkalmas. Persze, mit mondhattam volna. Aktuális. Még hív, hogy mikor és hova kell menjek.
2013. máj. 15. 17:34
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem hanem ha pl a főnök egy munkatárstól tudja meg, akkor egyértelmű, hogy már tudta. De különben a nő érdeke is, hogy minél előbb bejelentse mivel a védettsége onnan él.
2013. máj. 15. 17:34
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem akarok átverni senkit!
2013. máj. 15. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!