Akik terhességi rosszullét miatt sokat fogytak, hogy oldódott meg a probléma? Kórházba kerültetek? Ott mit kaptatok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 21:03
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, ma mi a helyzet.
Én még 56-ban szültem az első gyerekemet. 3 hónapig alig maradt meg bennem valami, még a vizet is kihánytam. Lefogytam 13 kilót.
Nem írtak ki táppénzre. Minden reggel (vasárnap kivételével) mentem az orvoshoz. Adott egy inzulin és még másik injekciót. Meg kellett ennem egy édes süteményt és mentem dolgozni. Munka közben is hánytam néha, bár elég ritkán.
3 hónap után már nem volt semmi problémám. AY lányom időre született meg, 3,60 dekával.
2/4 anonim válasza:
Én 6.-16. hétig hánytam.Fogytam 10 kilót,így lettem 38 kiló.
Korházba nem kerültem,mert inni azt tudtam,sok vizet ittam,azt mondta a doki,hogy ez a lényeg.Kaja az semmi sem maradt meg bennem,napi 4-6x hánytam.
16 hét után magától elmúlt.
3/4 anonim válasza:
én infúziót és B6 vitamint kaptam
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hú ez durva, h régen még ki se írtak ezzel. Az van, h én már 5 kilót fogytam, pedig még csak 7 hetes vagyok. A víz bennem marad (nagyrészt). Előző babámnál a 17. hétig hánytam, ki se számolom, ezzel a tempóval hány kiló lennék addigra, csak ezért kérdeztem :(
2013. ápr. 28. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!