Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Alkalmi munkavállalásnál...

Alkalmi munkavállalásnál téves lakcím (házszám) megadása a a munkáltató bejelentésében nagy probléma?

Figyelt kérdés
Minden más adat(adó-tajszám, lakcím, ) rendben, csak a házszám lett 24 a 26 helyett.
2012. ápr. 3. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Amikor nekem volt alkalmi munkám, legutóbb augusztusban, elgépelték a település nevét ahol lakom. c helyett l betű lett. Szóvá tettem, mondták, hogy nem gond ami igazán számít az adószám, taj szám és személyi szám talán (?).

Nem is lett belőle semmi gond. Ja és 5/8 helyett nálam 58-at írtak.

Nem volt gond, fizetésem megkaptam normálisan. Ja és egy évvel az előtt szintén augusztusban, szintén ugyanazt a hibát elkövették :D

2012. ápr. 4. 00:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Közölni kell, hogy nem ott laksz. Ha bejelentettek, akkor probléma! szólj, hogy nem jó a házszám.
2012. ápr. 4. 07:39
 3/4 A kérdező kommentje:
És ha a munkáltató már jelzett az apeh-hez hogy dolgozok, akkor már mit tud tenni?
2012. ápr. 4. 08:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Az adó és a TAJ számot egyezteti a NAV a névvel. Személyi számot nem is jelentenek.

A többi adatot pedig nem egyezteti, nemhogy a lakcímet, de még az anyja nevét sem.

Nem lesz belőle semmi probléma; sem neked, sem a munkáltatónak nem lesz gondja emiatt.

2012. ápr. 4. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!