Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Óriási probléma lehet a...

Óriási probléma lehet a globális túlnépesedés. Mindenhol csak ezt szajkózzák. Már túl vagyunk a 7 milliárdon is, és csak egyre többen leszünk. Nem tudom felfogni, hogy hogy nem lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
Milyen problémákat okozhatna az ,ha 1-2 évig nem születne gyermek?ez alatt a népesség csökkenhetne annyit,hogy nem lenne ismét vagy 10 évig probléma ezen a téren.
2012. márc. 24. 14:00
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Ezt én ugy képzeltem el,még mielőtt megskalpolnak itt,hogy:pl.2013.január .01.-én hoznak egy olyan globális megállapodást,miszerint a 2013.október 01. után születő gyerekekre sehol senki semmiféle támogatást,nevelési hozzájárulást,vagy kedvezményt nem kapna.Ez milyen társadalmi következményekkel járna?
2012. márc. 24. 14:04
 2/31 A kérdező kommentje:
Ha egy évig lenne egy ilyen 'törvény'az kit és mennyire gátolna abban hogy gyermeket vállaljon?
2012. márc. 24. 14:06
 3/31 A kérdező kommentje:

Egyszerűen egyik kormány sem támogatna senkit sem egy éves intervallumon belül,igy a gyerekvállalás már nem is lenne olyan kecsegtető:)

Vannak akik sportot űznek belőle,hogy gyereket csinálnak...

De minek,maximum 2 gyermekig látom értelmét,miért kell olyan sok embernek egy egész focicsapat?

Ez valamiféle státuszt szimbolizál?

Az hogy valakinek van 7-8 gyereke,akkor annak most jobb az élete,többmindent ért el?

Azzal hogy az államot feji,az állam eteti a gyerekeit,mert ugye erre van a családi pótlék...

2012. márc. 24. 14:15
 4/31 A kérdező kommentje:
Ezáltal a sok emberszabású nyúl mindenki terhére van,legyen akár fekete akár tajparaszt,
2012. márc. 24. 14:16
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem inkább az a probléma, hogy a világ egyes részein nagy a túlnépesedés, máshol meg fogy a lakosság, ahogy nálunk is. Tehát Ázsia, Afrika számos részén, Indiában is születnek a gyerekek a nagy éhínségbe. Pár száz év, és nagyon nagyot fordul a világ, mert tömegestől lepik el Európát, Észak-Amerikát és ez az őslakosoknak persze, hogy nem tetszik, hiszen egy teljesen más, főként vad kultúrából nem nagyon tudnak beilleszkedni, viszik el az adófizetők pénzét, nő a bűnözés. A történelem megismétli önmagát és lesz még tizedelés, akár vegyi úton.
2012. márc. 24. 14:17
 6/31 A kérdező kommentje:
Vagyis ha pl.2013.januárban születne egy ilyen rendelet,azzal még azokat nem gátolnák vagy rövidítenék azt meg,akinek már úton van a gyerek,akinek meg még nem lenne ,az ráérne vele egy évet...
2012. márc. 24. 14:19
 7/31 A kérdező kommentje:
Nem szándékoztam ide kilyukadni ezzel,semmiféle népírtásra nem gondoltam,de igen többnyire a szegény kontinenseken jelentkezik ez a probléma,ahol tényleg csak nyulak élnek
2012. márc. 24. 14:22
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenütt van túlnépesedés, ahol meg van pl Afrika, ott olyan elmaradottak h nem tudnak ellene tenni, bár a háborúk éhinség és járványok ellensúlyozzák. Kína viszont nagyon hatékonyan kezelte a helyzetet, talán túl hatékonyan is, talán már Indiában is vannak ilyen kezdeményezések.
2012. márc. 24. 14:25
 9/31 anonim ***** válasza:
Óriási a szegénység, éhínség, amiből következnek a háborúk, amiből következik, hogy többezer menekült özönli el így is Európát, az esetek többségében meg is kapják a menekültsátust. Aztán szép lassan letelepednek, vegyes házasságot kötnek és állampolgárok lesznek. Ez nem egy új találmány, nekem egy volt szomszédom ment hozzá egy afrikai férfihoz feleségül, hogy ne zavarják haza.
2012. márc. 24. 14:28
 10/31 A kérdező kommentje:
Az alapkérdésemről szeretnék véleményeket hallani,:)
2012. márc. 24. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!