Óriási probléma lehet a globális túlnépesedés. Mindenhol csak ezt szajkózzák. Már túl vagyunk a 7 milliárdon is, és csak egyre többen leszünk. Nem tudom felfogni, hogy hogy nem lehet tenni ez ellen?
Figyelt kérdés
Milyen problémákat okozhatna az ,ha 1-2 évig nem születne gyermek?ez alatt a népesség csökkenhetne annyit,hogy nem lenne ismét vagy 10 évig probléma ezen a téren.2012. márc. 24. 14:00
1/31 A kérdező kommentje:
Ezt én ugy képzeltem el,még mielőtt megskalpolnak itt,hogy:pl.2013.január .01.-én hoznak egy olyan globális megállapodást,miszerint a 2013.október 01. után születő gyerekekre sehol senki semmiféle támogatást,nevelési hozzájárulást,vagy kedvezményt nem kapna.Ez milyen társadalmi következményekkel járna?
2012. márc. 24. 14:04
2/31 A kérdező kommentje:
Ha egy évig lenne egy ilyen 'törvény'az kit és mennyire gátolna abban hogy gyermeket vállaljon?
2012. márc. 24. 14:06
3/31 A kérdező kommentje:
Egyszerűen egyik kormány sem támogatna senkit sem egy éves intervallumon belül,igy a gyerekvállalás már nem is lenne olyan kecsegtető:)
Vannak akik sportot űznek belőle,hogy gyereket csinálnak...
De minek,maximum 2 gyermekig látom értelmét,miért kell olyan sok embernek egy egész focicsapat?
Ez valamiféle státuszt szimbolizál?
Az hogy valakinek van 7-8 gyereke,akkor annak most jobb az élete,többmindent ért el?
Azzal hogy az államot feji,az állam eteti a gyerekeit,mert ugye erre van a családi pótlék...
2012. márc. 24. 14:15
4/31 A kérdező kommentje:
Ezáltal a sok emberszabású nyúl mindenki terhére van,legyen akár fekete akár tajparaszt,
2012. márc. 24. 14:16
5/31 anonim válasza:
Szia, szerintem inkább az a probléma, hogy a világ egyes részein nagy a túlnépesedés, máshol meg fogy a lakosság, ahogy nálunk is. Tehát Ázsia, Afrika számos részén, Indiában is születnek a gyerekek a nagy éhínségbe. Pár száz év, és nagyon nagyot fordul a világ, mert tömegestől lepik el Európát, Észak-Amerikát és ez az őslakosoknak persze, hogy nem tetszik, hiszen egy teljesen más, főként vad kultúrából nem nagyon tudnak beilleszkedni, viszik el az adófizetők pénzét, nő a bűnözés. A történelem megismétli önmagát és lesz még tizedelés, akár vegyi úton.
6/31 A kérdező kommentje:
Vagyis ha pl.2013.januárban születne egy ilyen rendelet,azzal még azokat nem gátolnák vagy rövidítenék azt meg,akinek már úton van a gyerek,akinek meg még nem lenne ,az ráérne vele egy évet...
2012. márc. 24. 14:19
7/31 A kérdező kommentje:
Nem szándékoztam ide kilyukadni ezzel,semmiféle népírtásra nem gondoltam,de igen többnyire a szegény kontinenseken jelentkezik ez a probléma,ahol tényleg csak nyulak élnek
2012. márc. 24. 14:22
8/31 anonim válasza:
Nem mindenütt van túlnépesedés, ahol meg van pl Afrika, ott olyan elmaradottak h nem tudnak ellene tenni, bár a háborúk éhinség és járványok ellensúlyozzák. Kína viszont nagyon hatékonyan kezelte a helyzetet, talán túl hatékonyan is, talán már Indiában is vannak ilyen kezdeményezések.
9/31 anonim válasza:
Óriási a szegénység, éhínség, amiből következnek a háborúk, amiből következik, hogy többezer menekült özönli el így is Európát, az esetek többségében meg is kapják a menekültsátust. Aztán szép lassan letelepednek, vegyes házasságot kötnek és állampolgárok lesznek. Ez nem egy új találmány, nekem egy volt szomszédom ment hozzá egy afrikai férfihoz feleségül, hogy ne zavarják haza.
10/31 A kérdező kommentje:
Az alapkérdésemről szeretnék véleményeket hallani,:)
2012. márc. 24. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!