Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 évesen fiatal vagyok az...

24 évesen fiatal vagyok az anyasághoz?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok és úgy néznek rám az emberek mintha megőrültem volna hogy ennyi idősen babát vállalok,vállalunk!Dolgozunk a párom is és én is,vagyis én már táppénzen vagyok, a fogadott dokitól kezdve,az új holmikig javarészt mindent meg tudunk venni a picinek,mégis kaptam olyan megjegyzést,hogy túl korai ennyi idősen gyereket vállalni,és hogy nem éltük még ki magunkat...
2013. máj. 12. 14:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
20%

mit veszít azzal a gyerek, ha világlátott anyja van? mit veszít azzal a gyerek, ha az anyja mögött már van némi karrier, és könnyebben vissza tud menni dolgozni a gyed után?

nekem is kicsit fura mikor valaki a huszonévek elején vállal gyereket. nekem szükségem van még egy kis időre, h felkészüljek, átélhessek olyan dolgokat, ami anyaként felelőtlenség lenne, de egy normális fiatalnál még belefér.

2013. máj. 12. 15:28
 12/34 anonim ***** válasza:

24 leszek mikor megszületik a pici. :)

És hát félek, de mikor vállajunk ha nem most?Megvan mindenünk, ennél jobb soha nem lesz. Minek várjunk 30 éves koromig? :)))))

Nekünk is kislány lesz!!!!!

Hány hetes vagy?

2013. máj. 12. 15:29
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem tartok tőle hogy megáll az élet ha meglesz a pici,annyi helyre el lehet már menni babával,hogy sztem semmiről nem maradunk le,amúgy meg a nagyszülők alig várják,hogy vigyázhassanak az unokára!Szüléstől tartok kicsit de alig várom hogy lássam a pici lányomat végre,aki nap mint nap diszkózik a hasamban :)
2013. máj. 12. 15:29
 14/34 anonim ***** válasza:
Mit felelőtlenség átélni anyaként, amit 23-24 évesen csinálsz? Utazni? Vagy mi? Gondolom már nem szaladgálsz pucéran részegen, meg nem ugrasz a Tisza hídról a folyóba.
2013. máj. 12. 15:30
 15/34 A kérdező kommentje:
12-es mi 36 hetesek vagyunk,ti?Bírod a meleget?
2013. máj. 12. 15:35
 16/34 anonim ***** válasza:

31 hetes vagyok :)

Jól bírom a meleget, azt nem szeretem ha fülledt az idő. :)

2013. máj. 12. 15:38
 17/34 anonim ***** válasza:

semmi durva, de minden hétvégén járunk bulizni a párommal. meg mondjuk gondolunk egyet és kiugrunk Bécsbe.

nem szeretnék ősanya lenni, de nem is fogom otthagyni gyerkőcöt a nagyszüleire minden szombaton, ill. nem hurcibálom keresztül a világon úri passzióból.

2013. máj. 12. 15:40
 18/34 A kérdező kommentje:
Én nem nagyon bírom,már nem bánom hogy lassan vége lesz nehézkes már elég sokminden!
2013. máj. 12. 15:45
 19/34 anonim ***** válasza:

A gyereknek se a nagyszüleitől, se a világjárástól semmi baja se lesz. Max. neked kényelmetlen vinni, de ne takarózz azzal, hogy felelősség, meg szegény gyerek.

Amúgy rengetegen 23-24 évesen már rég nem járnak minden hétvégén bulizni, mert nincs igényük rá.

2013. máj. 12. 15:47
 20/34 A kérdező kommentje:
Én meló mellett amúgyse bírtam még 22 évesen se minden hétvégén bulizni menni,egyszer-kétszer elmentem de többet nem,a hajnali 4 órás kelés azért megviselt :) ja és szerintem se gáz ha a nagyszülőkre hagyod a gyereket,elvégre ő nevelt fel téged is.
2013. máj. 12. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!