Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki nem várja 13. a körülre?

Ki nem várja 13. a körülre?

Figyelt kérdés
Éreztek vmit?
2013. máj. 7. 09:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Én olyan 16. körül nem várom, de mivel rendszertelen a ciklusom, nem tudom pontosan. Nem igazán érzek semmit, most még a hasszurkát sem éreztem, ovu tesztem vasárnap volt pozitív, remélem azért sikerült. :) Te érzel valamit? Hanyadik baba? Mióta próbálkoztok? Nekünk 2. baba lenne. :)
2013. máj. 7. 18:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is 15.ig elhúzódhat,m 28 és 3O nap között szokott megjönni. Én se érzek semmit az az igazság,cs egy olyan női megérzésem van,h sikerült:) Decemberben volt egy vetélésem,akkor több egyértelmű jel is volt,hasszurka,mellfájás,hányinger,de aztán sajnos a 6.héten kiderült,h elhalt:( Azóta ez az első hónap,h próbálkozunk. Első baba lenne és már nagyon szeretnénk. Most még nem vetettünk be semmi praktikát (hőmérőzés,ovu teszt),bizom benne,h igy is összejött:) Nálatok mekkora a már meglevő gyereketek és mióta próbálkoztok a tesóval?
2013. máj. 7. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy elment a babátok. Együtt érzek veled, nekünk októberben ment el. A nagy már 22 hónapos, nekünk ez a második próbálkozós hónapunk azóta. Még volt Torch vizsgálat, amiatt kellett várni. Akkor én is éreztem mindent (hányinger, has szurka, fáradtság), de sajnos 7 hetesen elment az a baba. Múlt hónapban megint éreztem mindent, de mégis megjött, most nem érzek semmit még mindig. Remélem azért sikerült. :) (A 2. baba egyébként elsőre összejött, azért is reménykedtem múlt hónapban.) Neked is a vetélés óta összevissza a ciklusod? Szorítok magunknak! (Első válaszoló)
2013. máj. 10. 13:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi es en is sajnalom,ami veletek tortent. Nekem dec.12en volt a vetelesem,utana 26.an meg is jott ujra. Igazabol eleg rendszeres,anny,h maskor 28napra jott meg,most azota volt 28is,29is es 30is,de tovabb meg nem huzodott el,ez sztem rendszeresek mondhato. Az utobbi 1-2honapban viszont alig tartott 2-3napig. Akkor dc
2013. máj. 10. 19:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor dec.ben nekunk is elsore osszejott,aztan,h mi tortent nem tudni,kitisztult magatol szerencsere nem kellett beavatkozas. Remeljuk,h akk most mind2nknek igy tunetek nelkul is,de sikerul. Nekem azota annyi van,h gyomorsavam van,ami sosem volt,de ugye ez nem jelent semmit.
2013. máj. 10. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi újság nálad? Nekem sajna ma megjött. Remélem neked nem. :) Szorítok neked! :) (Első válaszoló)
2013. máj. 16. 14:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem is,még hétfőn! :) Igy jobb is volt,nem reménykedtem legalább szerdáig. Na nem baj,új hónap,új remény! :) Szoritok nektek is! Üdv
2013. máj. 16. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!