Valaki van rajtam kívül aki 10. -e körülre nem várja?
Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 15:05
1/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem elméletileg 9dike a (nem) vártom.
Te kedves kérdező hogy vagy? Hogy viseled a várakozást?
Első baba?
2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Igen,első baba lenne ez a 8.próbálkozós hónapunk.Nagyon tűkön ülök már,olyan lassan telik az idő.Te érzel valamit amit nem szoktál?
2012. szept. 2. 15:52
3/6 anonim válasza:
SZia,hát én 15re nem várom, de nekünk első próbálkozás így tuti nem lesz sztem semmi :))))
4/6 A kérdező kommentje:
Ne add fel addig míg meg nem jön!!
2012. szept. 2. 16:09
5/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Őszinte leszek nem tudom. Nekem már a második babám lenne de kezdem úgy érezni magam mint amikor vele voltam várandós. Azt hittem, hogy elöbb foganhatott meg de ma reggeli tesztem negatív lett. De nem vagyok elkeseredve nagyon korán csináltam csk reménykedtem, hogy esetleg valamit mégis csak fogok látni. De mivel az még negatív lett félek attól, hogy ezt én még csak beképzelem magamnak, mert nagyon szeretnénk testvért.
Ti éreztek valamit?
6/6 A kérdező kommentje:
És mit érzel?Mert én semmi különöset eddig sajnos....Folyásom van de nem olyan vizes mint mensi előtt szokott.
2012. szept. 2. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!