Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki van még rajtam kívül...

Valaki van még rajtam kívül aki nem várja febr.10. -e körülre?

Figyelt kérdés
Izguljunk eggyütt!!!:)
2012. jan. 31. 15:32
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:

Én!

De már olyan sokat csalódtam, hogy nem merem beleélni magam, mert megint csak koppanni fogok.

Ez már az 5. hónapunk...

Nektek?

2012. jan. 31. 15:34
 2/37 A kérdező kommentje:
Szia!Nekünk ez a második próbálkozós hónap!Olyan jó lenne ha sikerülne!Nagyon drukkolok nektek!!
2012. jan. 31. 15:36
 3/37 anonim ***** válasza:

Csatlakozhatok?

Én 9.-re nem várom, ez a 38. hónapunk.

2012. jan. 31. 15:56
 4/37 A kérdező kommentje:
38.hónap?Akkor jó régóta próbálkoztok!Szívből kívánom neked is,hogy most végre sikerüljön!!
2012. jan. 31. 15:58
 5/37 anonim ***** válasza:
én valentin körülre nem várom.nekünk ez a 3. hónapunk és pont most van peteérésem.már 2. napja pozitív az ovu tesztem.van már egy 2,5 éves fiam,rá 15 hónapot vártunk.
2012. jan. 31. 16:02
 6/37 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én február 5-6ra nem várom...Kívánom hogy sikerüljön mindnyájunknak,szerintem mi lennénk a világ legboldogabb emberei:):):)
2012. jan. 31. 16:03
 7/37 anonim ***** válasza:
Én feb. 12. körül nem várom. Nem régóta próbálkozunk ez a 3. hónap, de olyan rossz a sikertelenség. Mindig magam alatt vagyok amikor megjön, és tudom megint kezdődik egy reményekkel teli hónap, ez olyan nehéz...
2012. jan. 31. 18:47
 8/37 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 10-ére nem várom, jó olvasni, hogy többen is vagyunk!

Már nagyon izgulok!

Néha enyhe mensi szerű görcseim vannak és feszül a hasam alja, eddig ciklus közben sosem volt ilyen, csak a mensi előtti napon.

Nagyon reménykedem!

Nagyon várjuk a kis tesót!

2012. jan. 31. 21:37
 9/37 anonim ***** válasza:

Hát izguljunk! :)

Alig merem leírni, hogy nekem ez az első hónapom, de elsőre szokott jönni (ami azért nem feltétlenül jó ám!) meglátjuk, hogy most, hogy utazás - jövés - menés van, mi lesz.

2012. jan. 31. 21:41
 10/37 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Tiszta szívből drukkolok mindenkiért.

Nekem már született egy babám, de sajnos 8 napos korában váratlanul elvesztettük.. Ez örök fájdalmam.

Most lenne 3 éves, és szerintem tudat alatt ez a lelki nyomás is rajtam van és nehezebben engedi a szervezetem az újabb kis életet. Biztos hogy nagyon sokat számít a lelki ok.

5 hónappal ezelőtt döntöttük el a párommal hogy már nagyon vágyunk egy kisbabára, jobban vágyunk rá mint amekkora a félelmünk. És néha annyira görcsösen akarom. Pedig tudom hogy nem szabadna...

De hogy lehet ezt nem akarni..?!

2012. febr. 1. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!