Valaki van még rajtam kívül aki nem várja febr.10. -e körülre?
Én!
De már olyan sokat csalódtam, hogy nem merem beleélni magam, mert megint csak koppanni fogok.
Ez már az 5. hónapunk...
Nektek?
Csatlakozhatok?
Én 9.-re nem várom, ez a 38. hónapunk.
Sziasztok!
Én 10-ére nem várom, jó olvasni, hogy többen is vagyunk!
Már nagyon izgulok!
Néha enyhe mensi szerű görcseim vannak és feszül a hasam alja, eddig ciklus közben sosem volt ilyen, csak a mensi előtti napon.
Nagyon reménykedem!
Nagyon várjuk a kis tesót!
Hát izguljunk! :)
Alig merem leírni, hogy nekem ez az első hónapom, de elsőre szokott jönni (ami azért nem feltétlenül jó ám!) meglátjuk, hogy most, hogy utazás - jövés - menés van, mi lesz.
1. vagyok.
Tiszta szívből drukkolok mindenkiért.
Nekem már született egy babám, de sajnos 8 napos korában váratlanul elvesztettük.. Ez örök fájdalmam.
Most lenne 3 éves, és szerintem tudat alatt ez a lelki nyomás is rajtam van és nehezebben engedi a szervezetem az újabb kis életet. Biztos hogy nagyon sokat számít a lelki ok.
5 hónappal ezelőtt döntöttük el a párommal hogy már nagyon vágyunk egy kisbabára, jobban vágyunk rá mint amekkora a félelmünk. És néha annyira görcsösen akarom. Pedig tudom hogy nem szabadna...
De hogy lehet ezt nem akarni..?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!